Тимошенко не будуть примусово доставляти до суду

t pen

 

Як повідомила прес-служба Держаної пенітенціарної служби України, Юлію Тимошенко не будуть примусово доставляти до суду у справі «Єдині енергетичні системи України», оскільки раніше вона написала заяву про відмову від участі у судовому процесі, посилаючись на висновок німецького професора К.М. Айнхойпля.


Директор клініки "Шаріте" раніше прибув до України на один день для написання висновку про можливість участі Ю. Тимошенко у судовому засіданні, хоча про такі рекомендації сама Ю. Тимошенко відповідним листом просила свого лікуючого лікаря Аннету Райсхауер.

У висновках німецькі медики радять відмовитися від транспортування Ю. Тимошенко з метою не зашкодити успішному процесу лікування. Вони також відмічають, що у наступні тижні здатність Ю. Тимошенко переносити навантаження значно покращиться.

Нагадаємо, німецькі медики наглядають та супроводжують процес реабілітації Ю. Тимошенко вже півтора місяці.

Відповідні документи (заява Ю. Тимошенко і висновок німецьких лікарів) будуть передані до суду.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.