Захисник Тимошенко спростував конфлікт з Валентиною Теличенко

vlasenko telichenko

 
Захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко заявляє про продовження владою інформаційної кампанії з метою дискредитації групи захисників екс-прем’єр-міністра.


У своєму Facebook адвокат звертає увагу на публікацію у сьогоднішньому "Комерсанті", де з посиланням "на джерела" (нікому невідомі та, звичайно ж, не названі) розповідається про "скандали в "групі захисників Тимошенко", повідомляє byut.com.ua.

«Я зараз у відрядженні та, можливо, не зможу оперативно відреагувати, хоча повністю відкритий для коментарів. Однак не можу не сказати, що ця стаття не містить жодної правдивої інформації (в частині, що стосується "групи захисників")», - сказав Власенко. Він зазначив, що журналісти «Комерсанта» не звертались до нього за коментарем по інформації, що викладена в статті.

«Хочу додати, що ця стаття є елементом інформаційної війни, розпочатої януковичами, з метою дискредитувати захист Юлії Володимирівни. Розпочали вони цю війну абсурдною заявою громадянина Кузьміна про вину захисту в посадці Юлії Тимошенко. Продовжують нісенітницями про те, що ми обрали політичну форму захисту Юлії Володимирівни, ігноруючи юридичні моменти», - сказав Сергій Власенко.

«Цю тезу "пропихували" прокурори в газовій справі і цю тезу пропихують прокурори у Харківській справі про усні вказівки Юлії Тимошенко, нібито зроблені нею в 1997 році. Статтею в "Комерсанті" вони продовжили цю лінію. Хочу сподіватись, що журналісти не мали умислу на участь в цій війні», - заявив Власенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.