Завтра Юлія Тимошенко, скоріш за все, не буде доставлена до суду - захисник

vlasenko kharkiv

 
Лідер опозиції Юлія Тимошенко, скоріше за все, завтра не буде доставлена до суду. Про це повідомив її захисник Сергій Власенко на брифінгу у Харкові.


З метою уникнення спекуляцій Сергій Власенко оголосив заяву лідера опозиції, яка була передана до Київського райсуду Харкова через керівництво Качанівської колонії 8 листопада. В документі йдеться, що стан здоров`я не дає можливості Юлії Тимошенко брати участь у судовому засіданні.

«Стан мого здоров'я не дозволяє мені прийняти участь у судовому засіданні Київського районного суду Харкова 13 листопада 2012 року», - зазначила в заяві лідер опозиції, посилаючись на позицію німецьких лікарів.

Вона також нагадала, що неодноразово зверталася із заявами до головного лікаря лікарні "Укрзалізниці" та тюремної адміністрації з вимогою повернути її до колонії, «оскільки режим Януковича створив умови, які за висновками лікарів унеможливлюють нормальне лікування».

У заяві також зазначено, що лідера опозиції так і не виписали із лікарні і вона знаходиться в Центральній клінічній лікарні «в статусі особи, що перебуває на стаціонарному лікуванні».

Випереджаючи традиційні провокаційні заяви обвинувачення та суду щодо того, що Юлія Тимошенко нібито відмовляється від участі в судовому засіданні, захисник нагадав, що вона «перебуває в тюрмі і не може відмовлятися або не відмовлятися щодо участі в судовому засіданні». Захисник вчергове нагадав, що згідно чинного законодавства суддя був зобов’язаний зупинити провадження у справі до одужання Юлії Тимошенко і що на цьому вкотре наполягатиме захист.

Сергій Власенко також повідомив, що лідер опозиції Юлія Тимошенко в знак протесту проти фальсифікації виборів голодує вже 15-ту добу. Він також підкреслив, що заява Юлії Тимошенко про неможливість взяти участь у судовому засіданні не пов‘язана з голодуванням, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.