Захист Юлії Тимошенко готує для Євросуду свої пояснення про незаконність «газового» вироку

vlas tilichenko

 
Захист Юлії Тимошенко найближчим часом направить до Європейського суду з прав людини свої пояснення на відповіді уряду в рамках другої заяви екс-прем'єр-міністра України про незаконність кримінального провадження в так званій «газовій» справі, повідомляє персональний сайт Юлії Тимошенко, передають «Конфлікти і закони».


«Буквально три дні тому ми отримали відповіді українського уряду на ті питання, які йому поставив ЄСПЛ, і зараз ми повинні готувати наші пояснення", - сказав захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко у інтерв'ю Інтернет-виданню Insider.

За його словами, Євросуд винесе своє рішення за другою заявою Юлії Тимошенко після вивчення матеріалів, представлених як захистом, так і урядом. «Багато що залежить від того, як швидко ми підготуємо наші зауваження на відповіді уряду. Після того, як ми надішлемо ці зауваження, в будь-який день після цього може бути рішення. Бо далі суд буде просто аналізувати матеріали, які надав уряд, і які надали ми», - пояснив він.

Як відомо, друга заява Юлії Тимошенко до Європейського суду з прав людини про незаконність кримінального провадження в так званій «газовій» справі була направлена в листопаді 2012 року, після завершення всіх національних процедур з оскарження вироку Печерського районного суду Києва.

Нагадаємо, 15 липня 2013 року Європейський суд з прав людини повідомив про початок розгляду справи щодо кримінального провадження стосовно екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у так званій «газовій» справі. Зокрема, Євросуд довів до відома уряду України другу заяву Юлії Тимошенко й запропонував йому надати до 23 жовтня 2013 року свої зауваження щодо поданих скарг.

Процедура розгляду справи в Європейському суді з прав людини не передбачає конкретних дат завершення цього процесу та оголошення за його результатами рішення.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.