У Києві біля книгарні «Сяйво» пройшло «поховання» чиновників КМДА

Фото прес-служби «Київського культурного трибуналу»

Сьогодні, 20 лютого 2012 року, у Києві пройшла акція протесту «Кияни, разом поховаємо корупцію та рейдерство в Києві!», присвячена 60-й річниці з Дня заснування легендарної книгарні українських письменників «Сяйво» та 2 річниці її рейдерського захоплення чиновниками КМДА.

{jcomments on} 
Акція була ініційована активістами громадського руху «Київський культурний трибунал» та трудовим колективом ТОВ «Книгарня «Сяйво». Підтримали акцію громадські та культурні діячі України. Долучилися також лідери Конгресу українських націоналістів та музиканти гурту «Топоркестра», які, як завжди, вчасно потрапили в епіцентр соціального руху столиці.

Про це «Конфлікти і закони» повідомили у прес-службі «Київського культурного трибуналу».

У рамках акції учасники "ховали" корупцію та корупційних чиновників. Похоронна хода почалася біля будівлі книгарні "Сяйво", яка була " по-рейдерськи захоплена "чиновниками КМДА два роки тому й досі перебуває в полоні «чиновницьких інтриг».


Колоритний музичний супровід – похоронний марш із вкрапленнями знаменитої композиції «Мурка», яка так добре знайома чиновницькій братії, додавав акції яскравого колориту і в цей похмурий лютневий день «бадьорив» перехожих киян. Попереду процесії учасники несли бутафорську труну з написами «рейдерство» та «корупція» й відзнаки, адресовані чиновникам-злодіям за їх діяльність, направлену проти суспільства та культури.

Учасники акції "ховали" чиновника Шевченківської райради Києва, який у 2009 році за хабарі організував підпільний аукціон з продажу приміщення книжкового магазину "Сяйво"; чиновника, який разом із суддею, що порушив присягу, організував силове захоплення приміщення книжкового магазину; чиновника , який присвоїв собі перемогу ТОВ «Книгарня «Сяйво» в Господарському суді м. Києва та відкрив псевдо-книгарню під вивіскою, що носить вкрадену назву - «Сяйво», та інших чиновників-можновладців-хабарників-крадіїв-корупціонерів-рейдерів.

Фото прес-служби «Київського культурного трибуналу»

Після традиційного мітингу протесту під стінами книгарні «Сяйво» (названої псевдо-власниками – «Сяйво книгарня») , яка традиційно була зачинена на переоблік, учасники акції вирушили колоною до будівлі Київської адміністрації, де вимагали повернути будівлю книгарні "Сяйво" законним власникам.

Фото прес-служби «Київського культурного трибуналу»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.