LEGALWEEKLY Bowling Cup: турнір, що має традиції

Фото «Правовий тиждень»

Минулого року в рамках святкування Дня юриста газета «Правовий тиждень» зібрала активних і спортивних представників цієї професії, щоб виявити кращого серед них у влучному метанні куль. Так відбувся перший LEGALWEEKLY Bowling Cup.

{jcomments on}
Позитивні враження від турніру та бажання юристів позмагатись знову мотивували нас провести турнір удруге.

Цього разу у змаганні взяли участь 9 команд, зокрема:

арбітри МКАС при ТПП України та представники ВГСУ, об’єднані у «Команду Справедливих»;

співробітники ТОВ «ЮПФ «Грищенко та партнери», що назвали свою команду ім’ям богині правосуддя «Феміда»;

юридичний департамент АТ «Сбербанк Росії», який знову представив дві повноцінні команди «Сберкуля» і «Сбербоулінг»;

юристи ТОВ «Юридична фірма «Салком», що були представлені однойменною командою та потужною групою вболівальників;

«Команда Дерев’янчук і Партнери», що представляла Юридичне бюро «Дерев’янчук і Партнери»;

Адвокатська контора «Василик і Євстігнєєв», яка знову виставила «Трьох богатирів».

Новачками турніру стали команди:

«ЧТП» (Юридична компанія «Чернобай та Партнери») та «Go bowlers» (юридична фірма «Гвоздій та Оберкович»).

Фото «Правовий тиждень»

Втім новачки продемонстрували, що варті звання учасників турніру. Гравець «ЧТП» Ігор Вальчук єдиний вибив чотири «страйки» підряд та став володарем спеціального призу.

А команда «Go bowlers» взагалі сміливо прорвалася до фіналу. Разом з ними через дві гри кваліфікаційного етапу пройшли ще 4 команди – «Феміда», «Сбербоулінг», «Дерев’янчук і Партнери», «Салком». Їхня гра підтвердила справедливість істини: хто сумлінно тренувався – проходить далі.

Фото «Правовий тиждень»

Фінальна гра, природно, проходила набагато жорсткіше, ніж кваліфікаційні етапи, адже фіналісти боролися «на класі». Страйки вибивалися один за одним, і кожен з них команди святкували як цілу перемогу – гучними слоганами, акробатичними трюками, дзвоном бокалів. В цілому фінал показав, що серед юристів є справжні професіонали боулінгу, адже лише кілька залікових балів дали змогу вирахувати призерів.

Так, за крок від верхньої сходинки призового Олімпу зупинилась команда юридичного департаменту АТ «Сбербанк Росії» «Сбербоулінг».Третє місце на п’єдесталі та бронзові медалі турніру завоювали правники команди «Феміда» ЮПФ «Грищенко та партнери» (339 балів за результатами однієї гри). Лише на один бал їх випередила команда «Салком», зайнявши друге «срібне» місце (340 балів) та вже традиційно закріпивши за собою титул найемоційнішої та найвеселішої команди.

Перемогу ж святкувала команда Юридичного бюро «Дерев’янчук і Партнери» (344 бали) на чолі з капітаном Володимиром Дерев’янчуком. Переможцю дістався вже другий за ліком кубок «Правового тижня», золоті медалі, а також ящик пива «Карлсберг». Всі призери отримали сертифікати на передплату журналу «Адвокат бухгалтера».

Фото «Правовий тиждень»

За підсумками гри були визначені кращі снайпери турніру. Приз за кращий жіночий результат отримала Світлана Коваль з команди «Сбербоулінг», кращим гравцем серед чоловіків став Тарас Розпутенко з «Go bowlers», а «малиновим снайпером» турніру визнали Олену Марцинкевич з команди «ЧТП».

«ПТ» дякує учасникам турніру за азартну гру, партнерам турніру: журналу «Адвокат бухгалтера» та порталу «Конфлікти і закони» – за інформаційну підтримку, та сподівається, що турнір дійсно стане доброю традицією.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.