Олександр Тимошенко: Пане Азаров і Ко, кайтесь, поки не пізно

alexsandr timoshenko

 

Сьогоднішні правителі України для того, щоб приховати свою провальну економічну політику, всіляко прагнуть перекласти свої прорахунки за останні більше ніж 2 роки на «попєрєдніків», нагнітаючи тим самим істерію і правовий «бєспрєдєл». Не маючи жодних економічних аргументів і статистичних підтверджень, вони вдаються до різного роду маніпуляцій, відвертої брeхнi та спекуляцій.


Прем'єр-міністр Азаров на прес-конференції у Вільнюсі закликав Юлію Тимошенко до каяття. Зокрема, цей перестарілий елемент в політиці спромігся на таке: "... Вона повинна визнати свою провину перед народом України за те, що кожен громадянин України платить зі своєї кишені за її незаконні дії. Визнання провини відкриє шлях до вирішення питання".

Слухаючи цього «попєрєдніка», який є одночасно і «позадніком», тому що за 20 років незалежності він нікуди не зникав з керівних органів держави, фактично був організатором всієї податкової і економічної політики, можна тільки подивуватися його необізнаності і геологічній тупості маркшейдера, який десь 10 років назад загубив свій циркуль і до цього часу шукає.

Пан Азаров мав би знати, що для потреб населення використовується газ внутрішнього видобутку, якого більш ніж достатньо. Вся суть криється в тому, що бандитський режим Януковича, за різними оцінками, більше 10 млрд. куб. м. газу внутрішнього видобутку продає на експорт, прибуток присвоює, а населенню продає російський газ. Вся газова риторика Януковича–Азарова щодо цін на газ є «геббельсівською пропагандою» нового зразка, прагненням прикрити свої прорахунки і Харківські угоди, які можна кваліфікувати як державну зраду.

Юлія Тимошенко зуміла захистити країну в холодну зиму і дати країні і Європі газ без посередників за ринковими цінами без здачі інтересів України. Якщо режим Януковича володіє даними про постачання газу Росією до європейських країн за іншими цінами – хай покаже контракти, а не пусту брехню і окозамилювання про цінові умови. Вже досить.

Це завдяки їхній «далекоглядній» політиці геноциду сьогодні кожен десятий житель України не доживає до 35 років. В окремих регіонах України темпи смертності майже такі ж, як у роки Голодомору. За останні 2 роки в Україні щорічно вмирають більше 700 000 громадян, третина з них - люди працездатного віку. В 2011 році населення країни скоротилося на 162 тис. осіб.

Українці живуть на 10 років менше, ніж жителі Європейського Союзу та багатьох країн СНД. Кожен десятий українець не доживає до 35 років, а кожен четвертий не доживає до 60 років. Рівень дитячої смертності в 2,5 рази перевищує європейські показники.

Щоб люди не думали про причини цієї катастрофи, яку режим називає «покращенням», не аналізували ситуацію, режим Януковича «промиває мізки» новинами на підконтрольних телеканалах та травлять населення неякісним спиртом. Україна займає одне з провідних місць в СНД за отруєннями спиртними напоями. Так, наприклад, в Україні на кожні 100 000 осіб довелося 23,4 смертей чоловіків. Більше було тільки в Білорусі і Росії (44 і 25 відповідно).

Ось де справжній геноцид, який стараються приховати Янукович і Ко.

Гей, братва, схаменіться. «Почуйте кожного», - як ви і декларували. А якщо відриєте вуха, то почуєте, що народ кляне цей режим за геноцид. Попередніх президентів критикували, а Януковича - кляне. Ось в чому різниця.

Народе України! Не вірте брехні від Януковича-Азарова. Прокиньтеся і подивіться, що в країні твориться насправді. Треба не допустити страшного «завтра», бо може бути пізно.

Христос Воскрес – воскресне й Україна!

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.