Олександр Тимошенко: попереду у влади - прірва

prirva timoshenko

 
Сьогоднішні реалії в Україні ще раз підкреслюють, що влада знаходиться біля межі, перейшовши яку, наступає конфронтація з українським народом. Відбувається наступ влади на українську мову, знищення демократичних свобод, досягнутих народом під час Помаранчевої революції, значно погіршується економічна ситуація. 

Люди з кожним днем живуть все гірше і гірше. Зростає заборгованість із заробітної плати, зокрема, в промисловості вона сягає більше 1 млрд гривен. І кому ж після цього треба мати совість? 

Замість того, щоб консолідовувати і розбудовувати країну, нинішня влада з кожним днем посилює політичні репресії, розпалює міжнаціональну і міжконфесійну ворожнечу. Усвідомлюючи, що рейтинги теперішньої влади катастрофічно падають, режим Януковича посилює тиск на судові органи та прокуратуру щодо справ Лідера опозиції Юлії Тимошенко, відтягує їх та займається новими фальсифікаціями. 

Янукович та його кум Пшонка роблять все для того, щоб затягнути розгляд справи Юлії Тимошенко в Європейському суді. Результат рішення Європейського суду їм відомий – НЕВИННА. Так само, як Європейський суд прийняв рішення по справі Юрія Луценка. Влада тремтить при згадуванні тільки самого імені Тимошенко, тому що це Справжній Лідер, поява якого серед народу миттєво викличе народну революцію і повалення чинного режиму. 

Бачачи безперспективність і явну програшність всіх справ щодо Юлії Тимошенко, теперішня влада всі сили кинула на безпрецедентні фальсифікації щодо удаваної причетності Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня. Видані вказівки збирати відомості про всіх родичів Юлії Тимошенко і забезпечувати тиск на них з метою одержання свідчень щодо причетності до вбивства. В хід ідуть залякування, погрози, тиск. Тиск чиниться навіть на неповнолітніх. То де ваша совість, пане Пшонко? 

Чому Ваша совість не прокинеться, щоб розслідувати діяльність Уряду Януковича за 2006-2007 роки за звітом Контрольно-ревізійного управління за спричинені збитки державі більше ніж 10 млрд доларів, який був переданий в Генеральну Прокуратуру України в 2008 році? 

Де Ваша совість, коли зараз йдуть масові розкрадання в Національному Банку, нафтогазовій сфері, за об’єктами Євро? А куди ви дивились, коли за 2 роки з країни вивезли 52 млрд євро, чи може там вивозились і ваші гроші чи вашого сина Артема? Що, не мучить совість?! 

Тому звертаюсь до людей, до українців – не вірте жодному слову цієї тупої бидло-еліти при владі! Навколо одна брехня. Європа вже навіть не реагує на це – дивиться з огидою і зневагою. Жоден Президент світу, крім Лукашенка і ввечері Путіна не привітали Януковича з Днем народження. Це вже повне прозріння. Припиніть свавілля і знущання. Попереду у влади - прірва! Страхи Януковича тільки посиляться і стіни Межигір’я вже не допоможуть. 

Олександр Тимошенко, 
Прага, Чехія



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.