Медіа-профспілка закликає парламент виділити кошти на лікування здичавілого прем’єр-міністра

gurnalisty kabmin

 
Незалежна медіа-профспілка України закликає Верховну Раду провести надзвичайне засідання і внести поправки до бюджету, які б дозволили виділити кошти на лікування здичавілого прем’єр-міністра України Миколу Азарова. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Незалежної медіа-профспілки. 


Ще раніше НМПУ закликала пана Азарова взяти курси гарних манер.

Однак поважний посадовець не прислухався до рекомендацій журналістської профспілки і продовжував хамити журналістам, повчати їх і вказувати, про що їм треба, або не треба писати. Це спричинило тяжкі наслідки для вразливої психіки пана Азарова. Він розперезався настільки, що вигнав із засідання Кабінету міністрів журналістів, які вимагали розслідування побиття своїх колег під час масових акцій 18 травня. Дав вказівку позбавити журналістів акредитації.

«Якщо пана Азарова не лікувати, - зазначається в заяві медіа-профспілки, - то він незабаром одягне треніки, стане в один ряд з братками і почне лупцювати журналістів особисто. Цього не можна допустити, адже така хвороба може виявитися заразною і приклад глави уряду наслідуватимуть його підлеглі».

НМПУ закликала урядовців, які ще не заразилися, вплинути на прем’єра і скасувати рішення про позбавлення акредитації журналістів. Інакше таке рішення буде опротестовано в судовому порядку. Але все одно воно може призвести до неочікувано гострої реакції журналістського середовища.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.