Встановлення Перуна рідновірами до 1025 річниці хрещення Русі. Події очами пересічного киянина

vkrali peruna

 
Субота 20.07.2013 р., рідновіри України різних громад на Старокиївській горі в Києві встановлюють нового кумира Перуна. За десять кроків від місця встановлення спостерігаємо пеньок - це місце, на якому стояв його попередник, встановлений 24.08.2009 р. в останні місяці влади "помаранчевих". Перший кумир, що постійно охоронявся створеною для цього "Перуновою сотнею", таки був крадькома спиляний вночі 1.11.2012 р.


Далі як у детективі... Кроків за тридцять від місця подій знаходиться незаконно встановлений 27.05.2011 р. польовий зруб церкви УПЦ Московського Патріархату. З часом він перетворився на невеличкий повноцінний храм, який став надійним плацдармом по захопленню і забудові фундаменту Десятинної церкви. В чому УПЦ МП, звичайно ж не без сприяння влади, успішно обійшов конкурентів з інших християнських конфесій України.

Біля входу до храму під деревом в затінку сиділо шість-сім здоровенних хлопів і, як в кінозалі, спостерігали за встановленням Перуна. До кінця встановлення хлопи звідти зникли. Ще деякий час біля входу в церкву можна було спостерігати священика в рясі, одного з хлопів, можливо, ватажка, і, що цікаво, беркутівця в уніформі. У них там відбувалося щось схоже на нараду. Погляди у всіх трьох були спрямовані в бік Перуна. Вони не наважилися чи не захотіли перешкоджати встановленню. Адже там було присутньо багато рідновірів і більше десятка міліціонерів.

Іронія подій саме в цьому: при встановленні за порядком наглядала міліція, при знесенні - за безпорядком наглядали працівники спецзагону "Беркут". Близько 3 години ночі до Перуна приїхав загін хлопів, та, зваживши на присутність охорони біля кумира, вони не чинили нічого, а... увага... викликали "Беркут", який і відтіснив охорону в бік!!!

Щойно встановлений кумир не простояв і доби, разом ще з незатверділим цементом (понад один кубічний метр) був викорчуваний з землі, завантажений на вантажівку і відвезений в невідомому напрямку. Все це забрало у "стаханівців" півгодини.

Ось так Київ "православний" готується до 1025 річчя хрещення Русі. Методи з часів "хрестителя" князя Володимира не змінилися. Цікаво тільки одне, чиє право і право на що славить "Православна" Русь вже більше тисячі років? Це право не беззаконня і жорстокість влади?

Запитання: "Чому "Беркут" не зашкодив встановленню кумира одразу?"

Відповідь: "Влада таки боїться резонансу в суспільстві, і, як в старі "добрі" часи, працює вночі".

А може, це старі злодійські звички? Якщо ж завадити одразу - треба мати повноваження. Та й якщо вдасться - рідновіри заберуть кумира і встановлять пізніше, або в іншому, тимчасовому місці. А так приїхали і без свідків вкрали (влучне слово), сховали, а потім, коли шум стихне, тихенько знищили.

Висновки: замовника злочину відгадати не важко. Українська Православна Церка Московсько Патріархату, регіональні "цепные псы" хлопи-спортсмени та спецзагін "Беркуту" працюють в тісній співпраці, як три голови одного відомо опонента богатиря Добрині з давніх Руських казок. Схоже, в пересічного українця уже не залишилося його вільного вибору віросповідання, а Конституція - це якийсь рудимент, що давно відмер, і на нього посилається тільки сильний, коли намагається довести свою перевагу над слабким. Зворотній механізм: користування Конституцією для захисту своїх прав слабкими - не передбачений.

Костанта від автора: Нікому! Нікому, крім самого пересічного українця, в Україні не потрібно, щоб у нашого народу була власна українська релігія, яка, як відомо, завжди була основою міцної держави. Поки основна маса українців сповідує грецьку релігію, насаджену в ті часи силою меча, та ще й з керманичами, які знаходяться в сусідній державі (Росія. Московський Патріархат) імперського типу!!! і яка сподівається повернути втрачену землю. На яку щасливу долю неньки України можна сподіватися?

Яробор, спеціально для «Конфліктів і законів»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.