Кремлівський карлик все ще бажає отримати Україну і обіцяє рай під крилом Кремля

holopi rosiya

 
Реакція Кремля на події в Україні – передбачувана. Для Путіна вільна Україна – непорозуміння. Тож не дивно, що увесь час він провадить політику повернення українських земель під власний протекторат.


І ось ще одно новина. Путін вирішив запропонувати Україні та іншим сусідам по колишньому СРСР сміливіше збиратися під крило Кремля і назвав це способом допомогти Євросоюзу. В чому полягатиме допомога кремлівського карлика, українці розуміють: ліквідація незалежності України. Тож не дивно, що український народ бажає триматись осторонь від сусіда, який не проти поширити власну владу на території, що не бажають йти до Тайожного союзу.

Проте, Путін після усіх торгових війн з Україною, після усіляких заяв про зазіхання Майдану на легітимність влади януковича та провокаційних, політичних неправдивих інформаційних спітчів на російських телеканалах, пообіцяв усім країнам, що до нього приєднаються, поліпшити освіту і захищати права громадян країн СНД на російському ринку праці.

Цього тижня, змінюючи кару на милість, він наголосив: я дуже розраховую, що всім політичним силам країни в інтересах українського народу вдасться домовитися і вирішити всі проблеми, що накопичилися.

У своєму зверненні Путін сказав про інтерес офіційного Києва до Митного союзу - спробі Москви пов'язати економічні та політичні інтереси пострадянських країн і підкреслити культурну спорідненість. І хоча насправді його слова суттєва брехня, ці спічі поширили усі російські ЗМІ.

Також, незважаючи на постійне невдоволення Білорусі та Казахстану умовами у Тайожному союзі, Путін чомусь говорив про просування євразійських процесів.

Також паралельно, незважаючи на те, що Росією роздмухується ненависть до людей, яких називають гастарбайтерами, Путін наказав «упорядкувати» прийом на роботу іноземних громадян, які прибувають до Росії в безвізовому порядку.

Увесь його спітч нагадував промову про «примушення до миру» та нав’язливого пропонування до об’єднання усіх країн СНД саме під Росією. Він закликав до поширення русифікації співвітчизників і громадян СНД, а також запропонував країнам Співдружності взаємно визнавати документи про шкільну освіту і виявив готовність приймати молодь цих країн до російських вузів.

Так що Україна і досі лишається в небезпеці, оскільки Путін вирішив викидати шалені кошти на пропаганду Росії і путінських імперських амбіцій. Саме для цього він і створив на базі ліквідованого агентства РІА Новини іншу структуру, яку очолив українофоб Кисельов.

Конфлікти і закони



Коментарі

  +5 #1 Одессит 14 дек. 2013 г., 20:00:54
Вот вопросик к господину Путину: Зачем под Киевом российские военно-транспортные самолеты? :-)
  +1 #2 Адольф 14 дек. 2013 г., 20:25:35
В такому випадку він зробить стопроцентний розкол україни.бо західна україна ні вякому разі не погодиться знову йти під вплив росії?І видно що теперішня влада України до цього і веде??
  +1 #3 Гарант 14 дек. 2013 г., 20:50:22
Два карлика гея запугали всю Росею, теперь и Киев хотят запугать. Не получится

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.