Відповідь Пшонці від народу: Події в Україні – це повернення до Конституції, а поведінка ваша та януковича - злочин проти держави і загроза нацбезпеки

evro maydan

 
Не шанований, називаючий себе генеральним прокурором України! Ви, не маючи сорому, поваги до народу та Верховенства права називаєте події в центрі Києва, що відбуваються в останні дні, злочином проти держави і загрозою національній безпеці.


Ми, народ України, називаємо вашу поведінку та поведінку януковича такою, що зухвало порушує п’яту статтю Конституції. Ми вважаємо, що злочином проти держави і загрозою національній безпеці є не протести громадян, а протягнуті у нелегітимний спосіб закони, що порушують права людини на вільні зібрання, а також права журналістів на працю.

Ви, як людина, що назвалась генеральним прокурором, повинні стояни на захисті Верховенства права, але обрали – служіння януковичу, диктатурі та захисту диктатури, що порушує Конституцію України, в якій наголошується, що ніхто не має права узурпувати владу.

Для вас Конституція України – не існує, але існує бажання вислужитись перед януковичем. І ви, чудово усвідомлюючи, що прийняті у нелегітимний спосіб закони порушують як Конституцію України, так і статтю 11 Конвенції про захист прав людини та основних свобод, статтю 20 Загальної Декларації прав людини, а також 21 статтю Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, маєте нахабність виступати і називати спротив людей – заколотом та наголошувати на національній небезпеці.

Чому ви, як генеральній прокурор, не порушили справу проти януковича, коли він підписав Харківські угоди, існування яких ЗАГРОЖУЄ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ УКРАЇНИ? Чому ви, як генеральний прокурор, не порушили справу проти януковича, коли він зірвав євроінтеграційні процеси, що також прописані в доктрині розвитку України? І, нарешті, чому ви, як генеральний прокурор, не порушили справу проти тих, хто провів ганебне голосування у ВР з порушенням регламенту і закону у чорний четвер 16 січня 2014 року?

Сьогодні, 20 січня 2014 року, багатьом мирним, неозброєним громадянам було вибито очі кулями, випущеними з гвинтівок, які знаходились в руках беркутівців – цепних собак режиму, до якого відноситесь і ви. Сьогодні Захарченко дав дозвіл на застосування вогнепальної зброї проти народу, що теж суперечить Конституції України.

Тож те, що робите Ви та режим януковича – це злочин проти держави і народу України.

Розуміємо, що вам не соромно і ви не боїтеся відповідальності, але Закон і Конституція – це основа демократичної держави, а ви – цинічно ці основи потоптали і залили кров’ю людей.

Саме народ є джерелом влади в Україні. І з ним не можна розмовляти силою, кийками і зброєю. Так поводять себе лише окупанти. А саме це ми сьогодні маємо.

І наостанок, ми хочемо вам в очі процитувати ваші ж слова:

«На останок хочу нагадати – виконання законів є неухильним обов’язком кожного громадянина держави. В Україні закон не може бути і не буде заручником політичних амбіцій та реваншів. Сила демократичної держави – у виконанні Законів. Іншого шляху для України немає».

Тож, пане генеральний прокуроре, згадайте, що ви громадянин цієї держави і перечитайте свою ж цитату і поверніться до виконання закону та Конституції.

Народ України



Коментарі

  +3 #1 mix_ko 20 янв. 2014 г., 18:39:17
Цьому долбодятлу хоч кіл на голові теши. Гопота-с!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.