Валентин Наливайченко: Провокації у східних областях готувалися на кошти, вкрадені з українського бюджету

naliv provokatsii

 
Україна зіткнулася з надзвичайно гострою, ворожою діяльністю іноземних спецслужб у поєднанні із загрозами територіальній єдності та безпеці країни. Про це голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив сьогодні у прямому ефірі програми «ТСН. Тиждень» на 1+1, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.


Наливайченко підкреслив, що провокації, які відбуваються у східних областях, готувалися протягом останніх кількох років за участі іноземних спецслужб та на кошти, вкрадені з українського бюджету, у тих же шахтарів Донбасу.

«У багатьох східних областях діють і вже не ховаються диверсійні групи, які були створені протягом останніх років. Вони створювалися підпільно, глибоко законспіровано, і по суті є незаконними озброєними угрупованнями, які тероризують мирне населення», - заявив Наливайченко.

«Це наша спільна загроза, загроза нашим дітям, нашому мирному життю. Оголошена масштабна антитерористична операція спрямована проти терору мирного населення спецслужбами сусідньої країни та озброєними провокаторами. Найбільш небезпечні точки, у разі застосування зброї, будуть нейтралізовані. Засобів і сил у правоохоронців достатньо», - сказав голова СБУ.

При цьому він наголосив - будь-яка операція неможлива без розуміння людьми, які живуть на землі, що на часі відійти від збройних заколотників: «Не брати участі і не вірити брехні про те, що озброєні незаконні формування можуть покращити життя простого луганчанина чи донеччанина. Маємо повернутися з війни до мирного життя», - зазначив голова силового відомства.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.