Кличко відвідав постраждалих у масових сутичках в Одесі

klichko postragdali

 
Лідер «УДАРу» Віталій Кличко, який зранку прибув до Одеси, відвідав Єврейську лікарню, куди привезли багатьох поранених під час масових сутичок на вулицях міста. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-служб партії «УДАР».


Віталій Кличко відвідав людей, які лікуються в хірургічному відділенні та перебувають в реанімації. В основному це - проукраїнські активісти з вогнепальними та ножовими пораненнями.

«Хірурги розповідають, що оперували всю ніч. Всього сюди звернулося 90 постраждалих, 30 «тяжких» з них госпіталізовані. Головний лікар повідомив, що одразу помер у лікарні 26-ти річний працівник апеляційного суду з Бєлгород-Дністровського, якого привезли вночі з вогнепальними пораненнями, несумісними з життям, - підкреслив Кличко. - І я хочу висловити підтримку і вдячність одеситам, які забирали з вулиць поранених та привозили їх на своїх авто до лікарень. А також місцеві аптеки, що безкоштовно передавали ліки в лікарні. Одеса, кров'ю і життями мирних людей, вистояла проти сепаратистів та бандитів», - наголосив лідер «УДАРу».

В лікарні активісти розповіли, що міліція спостерігала за бійнею на вулицях, на яких відкрито безчинствували озброєні молодики.

Кличко також побував в центрі міста, де точилися вуличні бої. Він поспілкувалися з людьми. Віталій Кличко зазначив, що сьогодні головне завдання - навести лад і забезпечити порядок та спокій в місті. Зокрема, за його словами, повинні понести відповідальність правоохоронці, які допустили такі безлади і не намагалися їх зупинити. «Має відбутися повне оновлення керівництва та особового складу місцевої міліції. Люди обурені і вимагають захисту в своїй країні, в своєму місті», - підкреслив Віталій Кличко.



Коментарі

  +3 #1 Kyiv 3 мая 2014 г., 11:07:26
Одеса місто Герой. Не піддалася на провокації Путіна. Вигнала колорадських жуків. Слава одеситам. Слава Україні ! Героям Слава !
  +1 #2 ира 3 мая 2014 г., 15:37:25
Кличко увидел какие больницы у нас??? Смотрю "черная пятница" на канале репортер: я лично возмущена сепаратистами, которые еще открывают рот, что их побили, они погибли. Это кто на кого нападал?? Я думаю, что марафон нужно проводить после расследования и оперировать фактами, а не слушать опять плач сепараов. Вы там говорите нужно договариваться... с КЕМ? - хочу спросить: с диверсантами, с предателями Родины, с мадам баррикадами, кваснюками и с нашей милицией, которая защищала калорадосов? Слушала воззвание Труханова сегодня и секретаря ветеранов - выключила этот бред: перекручивание фактов - чисто российские новости. Сегодня весь центр Одессы в Украинских флагах - наконец-то!!!! а на Еврейской МВД висит один, хотя можно свободно повесить еще три. МИЛИЦИЯ ВЫ С КЕМ? С Арбузовым и Клименко?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.