Під Краматорськом снайпери добивали поранених десантників

zasid1

 
О 12.15 в районі села Жовтневе (20 км від Краматорська) колона українських десантників, які везли воду і продукти з одного блок-поста на інший, потрапили в засідку, на них напала група терористів. Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають «Конфлікти і закони».


Як повідомив прес-секретар начальника Генерального штабу підполковник Олексій Дмитрашковський, нападників було близько 30-40 чоловік. За словами місцевих жителів, вони приїхали на двох «Газелях» і « Жигулях».

«Перший постріл був з гранатомета, потрапив прямо в двигун БТРа, який йшов другим у колоні, почався бій. Бій тривав годину. За результатами бою загинуло 6 десантників і 9 отримали поранення, з цих 9 у двох контузія, 7 поранених. Всі доставлені в лікарню», - розповів Олексій Дмитрашковский і додав, що також внаслідок бою десантники позбулися одного БТРа і одного «ГАЗ- 66» з мінометної установкою.

Він також зазначив, що засідка була організована біля дамби. Нападники були озброєні снайперськими гвинтівками, з яких дострілювали поранених, і РПГ, якого немає на озброєнні в української армії. На місці засідки знайдено рюкзак з боєприпасами.

За словами прес-секретаря начальника Генерального штабу, в результаті бою з боку ворога були також поранені й убиті. Однак, коли десантники дали у відповідь бій, терористи почали відтягувати своїх поранених і вбитих і тікати.

За інформацією Олексія Дмитрашковского, на даний момент проведена зачистка району, з людьми проведена відповідна робота.

«Друзі, побратими загиблих десантників готові і надалі високо нести звання воїнів - десантників дев'яносто п'ятого бригади, готові далі продовжувати, незважаючи ні на що, йти до перемоги», - зазначив прес-секретар начальника Генштабу.

zasid2

zasid3

zasid4

zasid5



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.