Трохи про колорадську ідейність

mariupol shkiryak

 
На своїй сторінці у Фейсбук цікаву аналітику і спостереженні наводить Зорян Шкиряк


«Важливо з Донбасу. В Маріуполі продовжується вербування і озброєння проросійських бойовиків. За нашою підтвердженою інфою, наразі, роздано вже понад 500 стволів! Власне, бандити роздають його практично усім, за паспортом і короткою співбесідою щодо «колорадськоі ідейності»... Потім, беруть контакт, виводять на «старших» і дають розпорядження: куди, коли, що і як. Ну і бабло. Саме тому, більшість з них не ідейні, а тупо «заробітчани». Просто. іншої можливості хоч якось вижити для себе не знайшли. І це страшна, але об'єктивна проблема. Суцільний депресняк і повальна бідність людей, на межі цілковитого зубожіння. А от реально активних і готових до війни за гроші сепаратів, там до 200 осіб. Звичайно, це теж дуже не мало. В основному асоціальні, кримінальні елементи та відверті відморозки. Вони справді «без башні», дуже небезпечні.

Під контролем ФСБ, керують усім цим процесом місцеві кримінальні авторитети. При цьому, їхні угрупування постійно ворогують і влаштовують розборки між собою. Між ними точиться боротьба за сфери впливу та лояльність Кремля. Тут є три основних злочинних групи. Прізвища організаторів та можливі джерела їхнього фінансування ми з'ясували. Повідомимо за потрібним адресатом. Хоча, я гадаю, що напевно вже все знають. Далі.

Поки поновлення бойових дій нема, але ситуація в місті дуже складна, гнітюча і напружена. Це відчувається навіть у повітрі. Не припиняються випадки мародерства та пограбувань. Криміногенна ситуація - мрак. Крім усього, бандити змушують усіх таксистів повідомляти про всі переміщення та «підозрілих» осіб у місті. За відмову - б'ють, можуть відібрати авто, гроші, погрожують родинам, навіть вбивством.

Про міліцію помовчу... Після 9-го травня, знову є питання... Мешканці розгублені і багато хто просто не розуміє, що відбувається, куди і до кого бігти. З нормальним проведенням виборів також є серйозне питання. Зрештою, якогось зрозумілого сценарію у колорадів нема, діють ситуативно, хоча й доволі організовано. Головна мета - зрив і недопущення президентських виборів. Вчора, терористи хотіли змусити мера Маріуполя Хотлубея піти у відставку, щоб обрати «народного» і він був готовий підкоритися. Втім, хтось їх переконав, що він має підписувати важливі соціальні платежі і вони поки що питання відклали, щоб ще більше не збурювати пенсіонерів і бюджетників.

По суті, бандити тримають все місто в тотальному страху, як заручників. Крок вліво, крок вправо - постріл. Десь так.

Але є й один позитив. Не дивлячись на цей кривавий шабаш, тут є справжні патріоти, готові до активних дій. І повірте, їх не мало. Просто, потрібна чітка і зрозуміла стратегія, сплановані та скоординовані дії у протистоянні терористам. Здебільшого, виступають за жорсткий варіант, хоча є розуміння щодо мирних жителів, а це проблема. Отже, треба думати.

Ну, а ми, як завжди, в строю зі своїми друзями соратниками і побратимами. Надійно! З вірою в Бога, здолаємо!

Слава Україні!»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.