Бій у пункті пропуску «Маринівка» закінчився

marinivka

 
В результаті спланованих бойових дій Державної прикордонної служби та ЗС України в ході бою у пункті пропуску «Маринівка» знищено 1 автомобіль «Урал», 2 автомобілі «Камаз» та 1 БТР терористів. Є інформація про втрати з числа нападників. З боку прикордонників 5 осіб отримали поранення.


Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, передають «Конфлікти і закони».

За інформацією прикордонників, частина терористів, які атакували пункт пропуску «Маринівка» з нейтральної смуги зі сторони Російської Федерації, після атак авіації та силового посилення прикордонників вдалася до втечі на територію Росії.

Нагадаємо, станом на 20.00 прикордонникам, які оборонялися в пункті пропуску «Маринівка», надійшла наземна підтримка від зведеного загону Держприкордонслужби та Збройних сил України. Авіацією Збройних сил України двічі було нанесено вогневий удар по позиціях нападників.



Коментарі

  +0 #1 Гриша 5 июн. 2014 г., 20:57:59
Молодці прикордонники! Слава пілотам винищувачам та пілотам гвинтокрильникам!
  +0 #2 Гриша 5 июн. 2014 г., 20:58:39
Погранцы молодцы!
  +1 #3 Дід Віталій 5 июн. 2014 г., 21:04:49
Cлава Богу, хоть відбились наші хлопці і прогнали нечисть назад в Парашу! Шкода лише, що багато колорадів втекло, тому є питання: ЧОМУ НЕ ВИКОРИСТАЛИ ПРОТИ НАГЛИХ КОЛОРАДІВ "ГРАД"? Чи може думаєте, що так їх налякали, що аж до Кремля без оглядки забіжать? А що, мождиво і добре було б, що б бандюки за оплатою звернулися до Путіна, а ні - то хоть до Януковича звернуться за відшкодування фізичних і моральних втрат? Хай заплатять падлюки!6

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.