Екологи вимагають відставки заступника Міністра екології та природних ресурсів України Настасенко

min ekologii

 

В кінці лютого 2014 року, після перемоги Революції Гідності, Міністром екології та природних ресурсів України був призначений Андрій Мохник. Під час інтерв’ю він неодноразово заявляв, що збирається ламати існуючи корупційні схеми,залучати до роботи в міністерство незаплямованих професіоналів та проводити люстрацію чиновників, які дискредитували себе при колишній владі. Але 27 березня 2014 року заступником міністра – керівником апарату був призначений Настасенко Олександр Григорович. Згідно офіційної біографії на сайті міністерства http://www.menr.gov.ua/index.php/about/leaders/2499-nastasenko-oleksandr-hryhorovych з 2000 року він майже безперервно займає керівні посади в різних органах державної влади, зокрема працював начальником Львіського та Закарпатського управління земельних ресурсів, заступником голови ДПІ Полтавської області та Голосіївського району м. Києва. Останнє місце роботи з грудня 2013 по березень 2014 – тимчасовий адміністратор страхової компанії «Оранта», в той час, коли на Майдані розстрілювати людей.


«Ми покладали великі надії на зміну влади та на нову команду міністра Андрія Мохника, який обіцяв, що буде оновлювати систему міністерства, – каже Катерина Борисенко, – але призначення заступником міністра пана Настасенко нас шокувало. Про яку люстрацію може йти мова, коли керівник апарату міністерства сам працював на керівних посадах при януковичі».

«Міністерство обіцяло нам розібратись в питанні будівництва малих ГЕС в Карпатах, але досі не вчинили жодних реальних кроків, обмежившись заявами та обіцянками, - каже активіст ДОП м. Києва Петро Тєстов. - Я вважаю, що основна причина цьому – керівник апарату пан Настасенко, який все життя працював в старій системі влади і є її яскравим представником. Тому він уникає жодних рішучих кроків, уникає перегляду сумнівних та незаконних рішень минулої влади. Як каже приказка - старого дерева не випрямиш. В міністерстві працює багато патріотів, які дійсно переживають за нашу природу, але доки керівником апарату працює людина, для якої захист природи не є пріоритетом - ефективної роботи міністерства ми не дочекаємося».

Екологи вимагають від Кабінету Міністрів України звільнити Настасенко Олександра Григоровича з посади заступника Міністра екології та природних ресурсів України – керівника апарату та призначити на цю посаду професіонала, який не працював на керівних посадах у роки правління януковича.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.