Бойовиків мають намір взяти в полон високопоставлених українських силовиків

shkiryak boyoviki

 
Бойовики мають намір захопити в зоні АТО декількох високопоставлених силовиків або держслужбовців, для отримання інформації про їх місцезнаходження використовуються отримані з Росії новітні системи радіоперехоплення мобільного зв'язку, заявив радник глави МВС України Зорян Шкіряк, повідомляють «Конфлікти і закони».


- Ватажкам бойовиків прийшов наказ Кремля в найближчі терміни захопити в полон 1-2 керівників органів управління силових структур у званні не нижче полковника або представників центральних органів влади, які знаходяться в зоні АТО, - зазначив Зорян Шкіряк.

За його словами, такий наказ, згідно з даними радіоперехоплення спецслужбами України, отримано бойовиками кілька днів тому. Метою захоплення таких високопоставлених осіб є отримання оперативної інформації про стан справ в силах АТО, а також для піар забезпечення бойових дій – «для підтримки бойового духу проросійських бандитів».

За словами Зоряна Шкіряка, для виконання цього завдання бойовики, в першу чергу, фіксують місцезнаходження і прослуховують розмови абонентів мобільних телефонів.

«Спецслужби РФ поставили бойовикам новітнє радіолокаційне та прослуховуюче обладнання. А враховуючи той факт, що основні мобільні оператори України є російськими компаніями, то і контроль за абонентами здійснюється без проблем», - сказав радник Міністра.

Крім того, зазначив він, отримані з перехоплень дані використовуються для нанесення точкових ударів по підрозділах українських сил вогнем артилерії і установок «Град», а також для роботи снайперів і облаштування засідок диверсійними групами.

«МВС настійно рекомендує всім чиновникам, народним депутатам та іншим керівникам по прибуттю в зону АТО виключити користування мобільними телефонами, особливо під час пересування», - сказав радник глави МВС.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.