КГБ-ФСБ готували РФ до відновлення меж СССР

kgb lisodid

 
Декілька місяців тому я вже висловлював, частково, свою думку щодо підготовки подій сьогодення. Зараз хочу доповнити думки й показати, як співробітники колишнього КГБ СССР готувалися до відновлення СССР. До цього спонукала мене інформація, яка була випадково отримана. Я тримаю в голові схему подій, пов'язаних з двома майданами 2004 й 2014 рр., яка дозволяє мені коригувати її після отримання додаткової інформації.


Декілька днів тому знайомий, який служив солдатом у 1992 році (завершував службу) на Далекому Сході у ВМФ РФ. Після того, як я поділився думками про те, коли почалася підготовка до відновлення меж СССР, знайомий сказав, що офіцери, з якими він служив у 1992 році, запевняли солдат, що через деякий час війська РФ підуть на Україну. Це наштовхнуло мене на думку, що офіцери КГБ, ФСБ грали свою гру за спиною Єльцина й готували РФ до відновлення меж СССР.

Коротенько про головні моменти схеми подій.

Після підготовки Л.Кучмою взаємодії й співпраці України з НАТО ще у 1994 році почалась фаза активної підготовки. 1999 рік - вбивство В'ячеслава Чорновола. На мою думку, воно мало бути детонатором революційних подій. Це не спрацювало й далі почались події (обгрунтовані станом справ в Україні), пов'язані з серією гучних справ, таких як вбивство Г.Гонгадзе, касетним скандалом, продажем «кольчуг», знущанням міліції й чиновників над народом тощо. Намагання призначити з москви перших осіб у силових структурах, для чого використовувалися підстави, такі як знищення цивільного літака над Чорним морем під час спільних, українсько-російських навчань у Криму тощо. Національно-демократичний спектр партій й громадських організацій не без допомоги путіноїдів й «вчорашньої» агентури кремля правомірно підтримують хвилю незадоволень. Так прийшла перша революція 2004 року. Тоді кривавий сценарій не підтримав Л.Кучма. Прем'єр в.янукович наполягав на кривавому варіанті розвитку подій. Але у цей час добре спрацював штаб помаранчевої революції.

У 2005 році мені розповів колишній військовий диверсант, що колишніх випускників військових училищ у РФСР запрошують на випускні. До цього я такої інформації не отримував. 2008 рік війна РФ з Грузією, й невдовзі від Путіна прозвучала погроза, що такої країни, як Україна, не буде до 2015 року. У зв'язку з цим пригадалися чисельні програми РФ, починаючи, здається, з 1994 року про створення замкненого економічного циклу у РФ й створення залежності країн, колишніх сателітів від РФ. Окрім того, програми переозброєння війська, використання зашморгу за допомогою енергоносіїв, програми інформаційні, які мали на меті створення спільного бачення на історію, політику, використання новітніх розробок щодо впливу на свідомість груп людей за допомогою сучасних електронних приладів, в тому числі й через супутники. Для цього використовували розробки інституту мозку у РФ. Було й створення громадських організацій під національними прапорами + те, що вже всі знають з сучасних повідомлень - нищення системи національної безпеки, зомбування, психологічна підготовка до війни російського народу й формування образу України у світі, як країни неофашизму. Це дозволило підготувати підгрунтя в Україні й Росії до наступних дій, які ми бачимо сьогодні.

Побиття студентів так само підігріло людей. Згадаємо, хто віддавав команду. Думаю, слідство ГПУ дасть правдиву відповідь. В Україні події розгорталися так, як було потрібно Росії. Тому були незрозумілі вбивства міліції, побиття й вбивства громадських активістів й багато інших дій, які не вкладаються в іншу логіку розвитку подій.

Хочу додати, що «закон» ківалова - колесніченка так само мав на меті дестабілізувати ситуацію. Тому відміна цього закону у березні 2014 року була лише потрібна для обгрунтування наступних подій на Сході України.

Звичайно, відповідей на всі запитання ще немає, але зрозуміло, як на мене, чому РФ пішла проти всього світу й вдерлася у Крим, а сьогодні у східні області України. Перед цим я опублікував уривок з книги колишнього секретаря Й. Сталіна - Бориса Бажанова, як комуністична Росія готувала революцію в Німеччині. Вважаю за доцільне нагадати друзям про ідейне підгрунтя дій кремля, яке знаходиться, в тому числі, у книгах й промовах Олександра Дугіна. В цьому ми побачимо перспективу подальшого розвитку подій в Україні й світі. Уважно читайте Бажанова.

Ігор ЛІСОДІД, зі сторінки у Фейсбук



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.