На Донбасі бойовики вже вбивають за розстрільними списками

rozstrilni spiski

 
Пізно вночі стало відомо, що на окупованих територіях бойовики розстріляли двох активістів партії «Батьківщина». 32-річного Олексія Платошина та 51-річного Віктора Омельяненка.


Вони їхали в Ясинувату, щоб забрати речі. Назад не повернулися.

Це син і сват керівника нашої міської партійної організації в Ясинуватій Ірини Платошиної.

Вона знайшла розстріляну машину біля блокпосту поблизу Ясинуватої, а тіла загиблих у морзі в Макіївці.

В Ірини троє дітей. Розстріляли старшого. І вона не знає, як їй жити на своїй Батьківщині далі. А я не знаю, якими словами висловити співчуття родині патріотів, яких в Україні убили просто за те, що вони - українці… Сьогодні похорон…

Наші донецькі соратники кажуть, що у бойовиків два дні тому з’явилися розстрільні списки, за якими вони виловлюють людей. А я думаю про те, що це жах, який відбувається на вулицях українських міст на Донбасі просто зараз, поки інша частина країни радіє ілюзії перемир’я.

І я хочу звернутися до президента та тих депутатів, які днями проголосували за закони про особливий статус захоплених територій на Донбасі та амністію бойовикам.

Ви розумієте, що ось вона - ціна вашого ганебного секретного голосування? Що це ви дали бандитам і відморозкам зі зброєю в руках відчути себе безкарними? Що це ви дали їм право складати розстрільні списки? Що це ви кинули напризволяще українців Донбасу, яких тепер відстрілюють тільки за те, що вони - за свою країну?

Що ж ви наробили? Це ж наша країна і наші громадяни! Їх не можна як кріпаків віддавати з землею… Інакше ми - не країна, а ви - не влада.

Пане Президенте, доки не пізно, скасуйте ці ганебні закони про капітуляцію Кремлю. Інакше вони принесуть набагато більше шкоди, сліз і горя. Нам уже досить безглуздих смертей. Час встановлювати справжній мир.

Схиляючи голову перед героями,

з глибокою скорботою,

Юлія Тимошенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.