Контррозвідка СБУ затримує бойовиків, які, ховаючись за спинами мирних мешканців, намагаються втекти від покарання за вчинені злочини

teroristi nadonbasi

 
За два останні дні контррозвідка Служби безпеки України затримала 7 громадян України, які брали участь у бойових діях на боці терористів та збирали для них розвіддані. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають «Конфлікти і закони».


Поблизу Краматорська на Донеччині контррозвідка затримала місцевого мешканця на прізвисько «Інтегро», який був у терористів «мобільним інформатором». Громадянин України «Ш», 1968 р.н., працював на підприємстві з перевезення вантажів, коли у липні ц.р. був завербований ватажком терористичного угруповання з позивним «Павел». З посвідченням т.зв. гуманітарного батальйону «Новороссия» дальнобійник безперешкодно виїжджав на територію, яку контролювали українські сили, начебто для закупівлі продуктів для населення. Його маршрути охоплювали Луганську та Донецьку області, що давало можливість йому збирати детальну інформацію про пересування сил АТО. З липня ц.р. «мобільний інформатор» здійснив понад 30 рейсів за цінними відомостями, які передавав терористам.

Ще двох інформаторів терористів затримано на Донеччині поблизу м. Маріуполь. Тридцятирічні молодики збирали дані про пересування та дислокацію сил АТО, розташування артилерійських розрахунків – передавали зв’язковому штабу т.зв. «ДНР». За наданими зловмисниками координатами терористи здійснювали обстріли українських позицій.

Поблизу м. Лисичанськ на Луганщині затримано активного бойовика НФЗ «Призрак», який присягнув на вірність т.зв. «ЛНР» з метою заробити грошей на вбивствах українських вояків. 37-річний громадянин України у складі батальйону терористів брав активну участь в озброєних нападах на позиції сил АТО, знищенні українських блок-постів та бронетехніки.

У рамках ст. 258 Кримінального кодексу України стосовно затриманих здійснюються оперативно-слідчі дії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.