Приречені на смерть. Кабміном

kabmin13 03 2012

 
Нині влада, посилаючись на війну та інші проблеми з нестачею коштів, цинічно прирікає на смерть тих, хто залежить безпосередньо від держави. Хворі, які потребують лікування та ліків, які мають права від держави вимагати дотримання Конституції України, нині цією державою приречені лише на вибір місця на цвинтарі. На жаль, державі не до громадян. Вона, прикриваючись нестачею коштів (хоча у Києві податки сплачуються вправно), говорить про те, що на лікування тих, хто не може прожити без медичної допомоги, грошей – немає.


Звісно, що Кабінет Міністрів всі проблеми скидає на Київ, і винним хоче зробити Кличка. Проте усі чудово знають, що Київ перераховує кошти на гору і лишень потім йде з протягнутою рукою до Кабінету Міністрів, аби отримати гроші в бюджет.

На жаль, в Україні зупинилось фінансування медичного забезпечення життя людей, хворих на хронічні хвороби нирок, діабет та гемофілію. Фактично, це означає, що держава в особі певних державних органів вбиває людей, оскільки без такого фінансування вони приречені до швидкої смерті.

Саме тому хворі 18 листопада 2014 року о 12:00 збираються біля Кабінету міністрів України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 12, аби висловити свій протест проти такого ставлення до громадян України.

Біля Кабміну збереться до 500 пацієнтів, хворих на хронічну хворобою нирок, діабет, гемофілію, з вимогою профінансувати належне лікування.

Станом на 12.11.2014 в зв'язку з відсутністю медичних препаратів та медичних засобів для проведення процедур гемодіалізу, хворі на хронічну ниркову недостатність не отримують життєво необхідних процедур діалізу. Деякі з хворих навряд чи доживуть до п’ятниці цього тижня. Після мітингу 13 листопада ліки отримали на тиждень. Що далі? Мільйонні борги зростають, кошти на подальші закупівлі відсутні. Такої ситуації в Україні не було при жодному керівництві!!!

Протестувальники наголосили: Ми не говоримо про те, що такою ситуацією порушуються наші права. Тож вони Вимагають:

Негайно профінансувати закупівлю життєво необхідних ліків?

Розробити і впровадити державну програму РОЗВИТКУ НЕФРОЛОГІЇ І ЗАМІСНОЇ НИРКОВОЇ ТЕРАПІЇ! Передбачити бюджетне фінансування програми.

Також вони просять прийти і підтримати їх усіх, хто не байдужий до людського життя. Хто розуміє, що якщо сьогодні держава кинула на призволяще одних громадян, завтра – покине інших. Не будьте байдужими. Прийдіть і підтримайте тих, хто хоче жити.

Спікери акції:

Ольховик Тетяна - голова ГО «НЕФРО-НАДІЯ»

Олександр Чупак, пацієнт, хворий на хронічну ниркову недостатність VІ-V ступеню.

Інші пацієнти, яких торкнулася дана проблема.

Контактна особа:
Чупак Олександр – тел. 096 431 36 36



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.