Проти «керівників» окупованого Донбасу назріває соціальний бунт

sots bunt

 
На тих територіях Донбасу, що контролюються терористами, все частіше відбуватимуться акції протесту проти керівництва так званих ЛНР та ДНР через незадоволення мешканців соціальною ситуацією. Про це в ефірі «Шустер live» заявив народний депутат Єгор Фірсов, повідомляють «Конфлікти і закони».


Він наголосив, що мітинг в Торезі - це вже не перша акція протесту мешканців територій, що контролюються терористами. «Назріває соціальний бунт, але не проти української влади, а проти так званих керівників окупованих територій», - сказав Єгор Фірсов.

За словами Єгора Фірсова, терористи, вимагають від тих підприємств, які працюють на окупованих територіях, сплачувати податки та збори не до бюджету України, а до бюджету самопроголошених республік. «Мені подзвонив не один підприємець. Бойовики приходять, встановлюють податок і вимагають наповнювати казну самопроголошених республік. Але, вочевидь, ця казна ними ж і розкрадається», - сказав народний депутат. При цьому, додав Фірсов, бойовики вимагають сплачувати побори саме готівкою. «Підприємці кажуть, що готівки просто немає. Тому, все більше підприємств йдуть з ринку Донбасу», - зауважив народний депутат.



Коментарі

  +0 #1 Пенсионер 17 нояб. 2014 г., 21:55:30
Идет естественный процесс.Люди пробуют,сравнивают с тем,что было и делают выбор.Происходит осознание пройденного и сделанного.Удачи!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.