У Вінниці – Майдан 3. Репортаж з місця подій

vinnitsya1

 
Сьогодні колишні регіонали зі своїми тітушками намагалися зняти з посади голову вінницької обласної ради Сергія Свитка. Проте майдан знову переміг! Правда перемогла! Про це повідомляє сайт kod-ua.com.


Починається новий Майдан на вотчині президента!!! Міліція, Ягуар, тітушки, бандити проти народу. Горять шини. Регіонали повертаються, пише kod-ua.com.

Зранку вінничани могли спостерігати по місту багато політичних графіті на стінах будівель, зокрема на будівлі по вулиці Соборній, 85 чорною фарбою намальоване гасло «ТАТУСЯКА НА НАРИ». Чому екс-регіонал став героєм вуличних месників, поки що не зрозуміло, як і те, чи пов'язана така акція з сьогоднішньою сесією облради, на якій депутати вирішили зняти голову ради Сергія Свитка. Як завжди залишається тільки здогадуватись чиїх рук справа, але раніше таким способом про політичних опонентів нагадували хіба що ультранаціоналістичні рухи та партії гатунку ВО «Свобода» та організації типу «Народного Трибуналу», Хорта тощо, пише kod-ua.com.

Далі – фото і відеорепортажі з місця подій:

vinnitsya2

vinnitsya3

vinnitsya4

vinnitsya5

vinnitsya6

vinnitsya7

vinnitsya8

vinnitsya9

vinnitsya10

vinnitsya11



Стало відомо, хто керує людьми, які захопили будівлю Вінницької ОДА. Зараз в захопленому приміщенні Вінницької ОДА процесами взявся керувати в минулому нардеп від «Свободи» Олексій Фурман. Вони висунули ряд нових вимог і оголосили про створення Народної Ради. Серед іншого вони вимагають розпуску облради, кримінальної справи проти губернатора, відставки обласного прокурора, ряду міліцейських начальників, відсторонення керівництва міста, виборів мера і багато чого ще.

Штурм Облради: по інформації, яку озвучили в захопленій прихильниками Свитка залі Облради, під час заворушень постраждало мінімум дві людини. Одна з них - чоловік активісти Таїси Гайди. Йому зламали чи просто пошкодили руку. Також постраждав один з міліціонерів. Його забрала швидка, повідомляє od-ua.com.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.