В Європарламенті російська цензура!?

foto vistavka

 
«Хотіла промовчати, але зрозуміла, що це неправильно та нечесно. На жаль, на презентації фотовиставки «Донбас: війна та мир» в Європарламенті не надали слова організаторам власне для презентації виставки, розповіді про фотографії та фотографів. Прикро, що відвідувачі не дізналися, що зображено на знімках та хто ці люді, які знімали ці кадри. Суть події зникла. Її було цензуровано», - пише на своїй сторінці у ФБ Наталі Іщенко.


«Напевно, можна себе заспокоювати, що хоча б так, щось відбулося та і годі. Ні. Це неправильно. В нас нема зайвого часу та коштів, щоб витрачати їх для пострілу в молоко. Викладу свою «цензуровану» промову тут.

«Ми ради вітати шановних європарламентарів та усіх відвідувачів фотовиставки «Донбас: війна та мир».

В це трудно повірити, але усе, що зображено на цих фото, відбувається в Європі в наш час. Кожен знімок - це ціла історія, на жаль, не завжди зі щасливим кінцем.

Автори знімків - журналісти, фотографи, волонтери, українські військові, місцеві мешканці. Сьогодні на відкритті присутні Ірина Геращенко, Олександр Клименко, Максим Левін, Христина Бондаренко та Ян Доброносов, Олесь Кромпляс та Максим Музика. Вони можуть багато розповісти про свої фото, про події, які вони бачили на власні очі.

Це безумовно події, котрі вже змінили та будуть змінювати світову історію.

Євромайдан, котрий став початком боротьби за право України бути європейською країною, трансформувався в справжню війну за право на існування української держави, яку веде український народ незалежно від національності або мови, на якої він розмовляє.

Ця боротьба буде продовжуватися, поки інші Європейські країни будуть святкувати Різдво. Поки в домівках по усієї Європі будуть запалювати вогні на різдвяних ялинках, українські солдати, що захищають свою Батьківщину та її європейський вибір, продовжать приймати бій на засніжених полях Донбасу та будуть тільки в подумах мріяти повернутися додому на Свят Вечір; місцеві мешканці прикордонного з Росією міста Харкова замість різдвяного допінгу продовжать рити окопи на кордоні з колишнім братським народом; хлопчики та дівчата з різних українських міст та сіл будуть писати не листи Діду Морозу, Санта Клаусу з проханнями про подарунки, а відправлять солдатам, своїм татам та братам на фронт листівки з побажаннями Повернутися живими...

Для того, щоб зупинити ескалацію страшних подій, треба усвідомити, що насправді відбувається на Сході України. І для цього - наша сьогоднішня виставка.

Щиро дякую усім тим людям, завдяки яким ця подія стала можливою».


foto vistavka1



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.