Нерішучість Президента України

golovnokomand

 
Попри запевнення Президента України П. О. Порошенка про неможливість перемоги України у війні проти Росії, попри намагання досягти миру з бандитами і російськими найманцями, Президент був би зобов’язаний віддати наказ про недопущення незаконного вторгнення ворожої техніки на територію України, як це зробила б кожна самоповажаюча держава за прикладом Фіндляндії, яка свого часу відповіла збройним опором на силу комуністичного агресора.


Натомість, десятий військово-«гуманітарний» конвой з військовою технікою і запасами пального порушує кордони України, а Президент лише спостерігає і зобов’язує до цього армію, замість того, щоб віддати команду на враження конвою з дальнобійної артилерії.

І це не буде широкомасштабною війною, але лише відповіддю саме в обмежених рамках АТО, саме у запропонованих Путіним умовах «гібридної війни». Саме в цьому форматі необхідно запровадити на Луганщині і Донеччині військовий стан, щоб вибити окупанта за кордон. Сидіння у глухій обороні лише підштовхує агресора на відмежування і закріплення за собою загарбаних територій України під виглядом самоспечених наспіх «республік».

Історія знає приклади смиренної поведінки перед діями агресора, це – прямий шлях до поразки. Якщо Президент П. О. Порошенко і надалі буде запобігати перед знахабнілим Путіним, йому краще віддати маршальський жезл Головнокомандувача будь-якому рішучому офіцеру.

Треба пам’ятати старе правило України: ГРОМАДА СТАВИТЬ, ГРОМАДА І СКИНЕ!

Олесь ГРИБ, голова Печерського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів
29.12.14, Київ (поки що «заради миру» не зданий агресору)



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.