Голова медіа-профспілки висловив співчуття у зв’зку із загибеллю французьких колег під час теракту в Парижі

paris spivchuttya

 
Голова Незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов написав листа співчуття Алену Ремі, надзвичайному і повноважному послу Франції в Україні. У листі висловлено співчуття у зв’язку із загибеллю колег під час теракту в Парижі, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Українців глибоко вразив жорстокий теракт у Парижі, - сказано в листі, - який забрав життя дванадцятьох співробітників журналу Charlie Hebdo і одинадцятьох поранив. Ми вражені мужністю наших колег з журналу, адже вони продовжували робити свою роботу, не зважаючи на погрози.

Хай загиблі спочивають з миром. Пораненим ми бажаємо якнайшвидшого одужання».

У посланні наголошується, що особливо ця трагедія вразила українських журналістів, адже загинули і постраждали їхні колеги через свою професійну діяльність.

«Ця жахлива трагедія, - пише Юрій Луканов, - показала, що головна мішень сил зла на нашій планеті – це свобода слова, адже саме вона є основою основ демократії, яка забезпечує права і свободи громадян. Українські журналісти дуже близько до серця прийняли цю трагедію, оскільки за останній рік вони теж стали мішенню для міжнародного тероризму і на власному досвіді відчули, наскільки це жахливо».

Автор листа висловлює переконаність, що вбивати за те, що хтось висловлює відмінні думки – це дикунство. Він наголошує: такому не має бути місця на планеті. «Злочинна діяльність терористів має бути припинена. Прихильники демократії лише спільними зусиллями можуть подолати це зло, яке приносить страждання всій планеті».

Голова НМПУ запевнив: «У цей скорботний час ми разом з вами сумуємо і обурюємося. У той же час ми непохитні у своєму прагненні захищати демократію у нашій країні і на планеті в цілому».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.