Полонені «кіборги» назвали свої імена

spisok kiborgi

 
Терористи змусили їх представитися. Українські військові, які стояли на позиціях в донецькому аеропорту, але потрапили в полон, на відео назвали свої імена та прізвища. Відео зняли бойовики «ДНР», наказавши їм представитися, передає ІА Корупція Інфо:


Саєнко Ігор Володимирович Сумська область;
Михайлюк Олександр Володимирович Хмельницька область;
Маюка Володимир Борисович Тернопільська область;
Мошонкін Олександр Олександрович Сумська область;
Гребенюк Артем Сергійович Суми;
Гавянець Ярослав Мирославович Тернопільська область, 22 роки;
Сова Юрій Олександрович Чернігівська область;
Анавіцкій Ігор Євгенович 1976 року народження;
Тарас Миронович 1990 року народження;
Гринюк Любомир Іванович Львівська область 1980 року народження.

«Киборги» покинули зруйнований Донецький аеропорт

Ті, що вижили після руйнування Донецького аеропорту «кіборги», покинули свої позиції. У процесі бойових дій аеропорт Донецька був повністю зруйнований, як і всі будови, які могли служити опорним пунктом оборони для українських бійців, повідомив на своїй сторінці в Фейсбук журналіст Юрій Бутусов.

Оборона Донецького аеропорту тривала з 26 травня 2014 з 22 січня 2015 - 242 дня.

«Новий і старий термінал, вежа управління, все, що могло послужити як опорний пункт оборони, повністю знищено. Аеропорт прострілюється прямою наводкою, але з руїн будівлі нового терміналу останні захисники, що вижили, пішли тільки сьогодні.

Треба вшанувати пам'ять героїв, які захищали аеропорт так довго і в таких абсолютно невигідних і важких умовах.

Дякуємо тим, хто пережив пекло останніх днів оборони, але залишився вірним присязі і військовому обов'язку до кінця. Дякуємо тим, хто поранений, і вічна пам'ять тим, хто залишився в новому терміналі назавжди... », - написав Бутусов.



Коментарі

  +0 #1 народ 22 янв. 2015 г., 21:46:40
держитесь герои,мы с вами и вас любим!!!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.