Небажаний Кирил: Мінкульт України порадив Гундяєву не їхати до Києва

kiril vizit

 
У міністерстві культури України заявили про небажаність візиту до України голови Російської православної церкви Кирила. Про існування такого плану УПЦ (Московського патріархату) повідомили ЗМІ.


Департамент у справах релігій та національностей українського міністерства культури поширив заяву свого директора Володимира Юшкевича, повідомляє офіційний сайт відомства. У заяві Юшкевич вказує на «небажаний, провокативний і політично заангажований» характер можливого візиту в Україну московського патріарха Кирила.

За інформацією низки ЗМІ, рішення про такий візит можуть прийняти на священному синоді Української православної церкви (Московського патріархату) в Києві, запланованому на четвер, 19 червня.

Небажаний характер візиту Юшкевич у своїй заяві пояснює військовою агресією з боку Росії. «Такий візит глави Російської православної церкви може породити лише хвилю міжконфесійного протистояння, а тому можливий лише після припинення агресії Росії та повернення всіх нею загарбаних українських територій», - ідеться в документі.

У заяві, окрім цього, зазначено, що «Україна у межах законодавства та законності зробить усе, щоб цей приїзд не був здійснений на будь-яку територію нашої держави, включно з тимчасово окупованою».



Коментарі

  +0 #1 Смерш 31 янв. 2015 г., 23:18:32
Этот ряженый ублюдок далеко. Не святой человек! Если еще есть у него понятие чести и совести набожного человека, то. Пусть снимет с себя полномочия ии уйдет в простые монахи, если в бога верит, в чем весь православный мир очень сомневается!!!
  +0 #2 Юрій 31 янв. 2015 г., 23:38:24
Та нехай їде. Звинуватимо його у згвалтуванні моєї кози. Та й обміняємо на Савченко з Сенцовим. Все буде чесно.
  +0 #3 Влад 31 янв. 2015 г., 23:44:02
Поп Кирил, он же Гундяев, он же агент КГБ (кличка Андреев), он же бизнесмен, миллионер. "Работает" наивную паству и быдло, что в Раше, что в Украине. Правда в Украине просвещенные по поводу "обликамореле" этого кремлевского попа/агента ажиотаж уже не проявляют.
  +0 #4 Елена 31 янв. 2015 г., 23:48:38
Правильно. Пусть Гундяей в Москве сидит. Нечего ему по чужим территориям разъезжать. Надо дому сидеть и мебель беречь от всякой пыли. Это же надо было иметь такую глупую фамилию Гундяев. Вот и пришлось ему в религию ударяться и имя сменить на церковное Кирилл. Но в душе он так и остался Гундяеем.
  +0 #5 Каролина 1 февр. 2015 г., 00:40:47
ЗАЧЕМ ВЫ ТАК ? ЕГО ЖЕ ПОРОШЕНКО ПРИГЛАСИЛ, ТАК У НИХ С ПУТИНЫМ БЫЛО ДОГОВОРЕНО ! ВЕДЬ ФАБРИКА ПАРАЩЬЁНКИ В ЛИПЕЦКЕ ДОЛЖНА РАБОТАТЬ, А УКРАИНА ТО ТАКОЕ.....

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.