СБУ вилучила зброю, з якої терористи планували обстріляти Верховну Раду

obstril vr1

 
За результатами спецоперації Служба безпеки України виявила та затримала вантаж зі зброєю, яку терористи приховали у лісосмузі столичного району Биківня. СБУ встановила, що ця схованка належала членам диверсійної групи, яка за завданням російських спецслужб мала намір чинити провокації з метою дестабілізації ситуації у столиці.


Зокрема, 5 лютого ц.р. терористи планували здійснити обстріл з гранатометів приміщення Верховної Ради України з метою зриву голосування щодо визнання «ЛНР» і «ДНР» терористичними організаціями. Про це учора повідомив прес-центр Сб України, передають «Конфлікти і закони».

За інформацією відомства, зі схованки співробітники СБУ вилучили приведені у бойову готовність гранатомети РПГ-18, близько двох десятків гранат, димові шашки, цинки з набоями різного калібру. Також були виявлені саморобні вибухові пристрої, начинені гвіздками та різаним дротом для посилення уражуючої дії. Поряд зі зброєю у схованці була прихована агітаційна продукція антиукраїнського змісту, останній наклад газети «Новороссия», прапори Росії та фейкової «Київської народної республіки».

Виявлені також файли з інструкціями для осіб, яких диверсанти мали використовувати для інспірування у м. Києві акцій протесту та непокори. У розроблених російськими спецслужбами сценаріях зазначеним провокаторам та псевдоактивістам відведена роль підбурювачів до незаконного захоплення будівель державних структур.

Тривають невідкладні слідчі дії.


obstril vr2

obstril vr3

obstril vr4

obstril vr5

obstril vr6



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.