Володимир Парасюк: «Це не перемир'я - це плювок в обличчя своєму народу»

parasuk debaltsevo

 
За весь час мого перебування на передовій, і зараз, я ніколи не роблю поспішних гучних заяв, щоб не сіяти паніку. Завжди намагаюсь спочатку все перевірити та вирішити без сенсаційних публікацій в соцмережах. Але сьогодні не той випадок.


За останні години отримав безліч дзвінків від хлопців з Дебальцево, від їх рідних і просто від сторонніх людей, яким небайдужа доля простого солдата.

Наші військові потребують допомоги. Усі, хто має сили і можливість вплинути, дзвоніть в штаби, вимагайте від військового керівництва дій. Ми не маємо права допустити чергової братської могили на сході. Дорогі українці, моліться за наших хлопців. Гуртуйтесь і вірте в нашу перемогу.

... ми робимо все можливе щоб прийшла допомога для наших хлопців, які перебувають в оточенні...

Пане Порошенко, скільки ще провальних операцій має провести Муженко і скільки ще хлопців він має погубити, щоб ви нарешті зрозуміли, що бездарнішого керівника за нього не існує. Він винен в утворенні Іловайського котла, він винен в усьому, що зараз відбувається в Дебальцево. Якщо ми хочемо перемогти у цій війні, Муженко має піти негайно.

P.S. Вже нормою стало те, що як тільки Президент оголошує перемир'я, зона АТО збільшується. Ми мовчимо, по нас стріляють.

P.P.S. Сьогодні у Львові великий футбол: Шахтар грає з Баварією. Усі прикуті до екранів телевізорів, десятки тисяч людей на стадіоні. Дуже прикро, що всі обговорюють матч, але мало кого цікавить, що в Дебальцево зараз наші хлопці дивляться смерті в очі.

Володимир Парасюк, facebook.com



Коментарі

  +4 #1 Юрий 17 февр. 2015 г., 20:57:05
Если не нужно было Дебальцево, надо было войскам уходить. Если нужно - бросить на его защиту все силы. То, что происходит сейчас - это измена, высшее командование нужно безжалостно расстрелять!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.