Під Дебальцево близько 120 військових ЗСУ потрапили в полон

120 polon

 
Сьогодні на Дебальцевському плацдармі група українських військових 101 окремої бригади і 8-го окремого полку спецпризначення потрапила в засідку і полон терористів. За інформацією терористів, в полон потрапило близько 120 військових ЗСУ. Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук Батальйон спеціального призначення «Азов».


Своє бачення ситуації під Дебальцево висловив на сторінці в Фейсбук командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко:

«Ситуація в районі Дебальцево дуже сильно ускладнилася за останні години. Те, що можна було зробити вчора - вже не можна зробити сьогодні. Подальше зволікання з рішучими діями може коштувати дуже дорого. Просто статично утримуючи позиції, ми не доб'ємося своїх цілей і, навпаки, можемо прийти до катастрофи. Я не можу з ряду причин, перш за все військового характеру, виводити на загальне обговорення реальний стан справ. Я не хочу вести інформаційну війну з Генштабом і доводити, хто дезінформує суспільство і Головнокомандуючого, зараз не час для цього, час об'єднати зусилля.

Я як командир батальйону, народний депутат, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони наполягаю на рішучих діях з деблокування сил АТО в районі Дебальцево і вирівнювання лінії фронту. Необхідно зберегти кістяк армії, а території ми завжди зможемо повернути. Сили АТО, Нацгвардія, ВСУ, батальйон «Донбас» до кінця готові виконати свій обов'язок. Звертаємося до Верховного Головнокомандувача з проханням прийняття негайного рішення, нанесення ПОТУЖНОГО ЗУСТРІЧНОГО УДАРУ по російсько-каральним військам, виведення блокованих частин і вирівнюванні лінії фронту. Головне - зберегти кістяк боєздатних частин. Ми готові виконати будь-який наказ. Ми не допустимо ніякої паніки, але настав час діяти.

Слава Україні!»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.