Внутрішні чвари між проросійськими бойовиками посилюються

vnutrishni chvari

 
За результатами роботи розвідувальних органів в районі проведення АТО встановлено, що члени загонів так званої «ДНР» готують чергову інформаційну провокацію. Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук прес-центр АТО, передають «Конфлікти і закони».


Один з бойовиків на прізвисько «Мономах» вийшов в ефір у відкритій радіомережі зв’язку та доповів своєму командиру про обстріл ротного опорного пункту 8-ї мотострілецької роти 3-ї окремої мотострілецької бригади російсько-терористичних військ. За його інформацією, нібито «танк підрозділів ЗС України з району Майорська вів вогонь по їхніх позиціях… Є втрати - «200-х» - один та декілька «300-х».

За результатами перевірки Штабом антитерористичної операції встановлено, що підрозділи Збройних Сил України, які виконують бойові завдання на даному напрямку, не відкривали вогонь з танку та іншого озброєння в цей час.

Водночас протягом поточного тижня почастішали випадки загострення протиріч між учасниками незаконних збройних формувань так званих «ДНР» та «ЛНР», а також з ватажками самопроголошених республік. «З’ясування стосунків» неодноразово переходило у збройні зіткнення з жертвами як серед бойовиків, так і місцевих жителів.

Наприклад, поблизу Широкиного недавній конфлікт між двома різними бандитськими угрупуваннями, що входять до так званої «ДНР», особисто «врегульовував» лідер бандформування Захарченко спільно зі своїм «колегою» – російським тризірковим генералом.

Інформація про нібито обстріл позицій бойовиків також має ознаки того, що терористи знову конфліктують та ведуть перестрілки між собою, а свої втрати намагаються «списати» на дії сил АТО. Щоб виправдатися перед своїми кураторами, провину за загиблого та поранених намагаються перекласти на українських військовослужбовців.

На одному з найближчих брифінгів штабу АТО буде оприлюднено більш детальну інформацію про випадки збройних сутичок між загонами так званих «ДНР» та «ЛНР», інформаційних провокаціях проти сил АТО, а також чергові докази російської військової присутності на території нашої держави, - йдеться у повідомленні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.