Мукачівська помилка «Правого Сектору»

12o bilozerska

 
Цей текст - НЕ офіційна позиція ПС, а моя особиста думка. Здається, я зрозуміла, в чому була помилка.


ЛЮДЯМ ВАЖКО ПОЯСНИТИ, ЩО ДО ЗУБІВ ОЗБРОЄНІ ЛЮДИ РОБЛЯТЬ У ДВОХ ТИСЯЧАХ КІЛОМЕТРІВ ВІД ЛІНІЇ ФРОНТУ. Тим більше - чому вони використовують цю зброю.

На початку це було важко зрозуміти і прийняти навіть мені. Я все життя за зброю обома руками. За легальну - змащену у сейфах і нелегальну - законсервовану у схронах. Нелегальна потрібна для того, щоб у разі чого не добувати її з такими муками, як добуваємо досі. Але ж у жодному разі - не для бандитських розборок.

(Звичайно, краще б зброя була тільки легальна. Але що робити, якщо ми, тобто українське суспільство, досі не дотиснули владу прийняти нормальний закон про зброю?).

Прізвище депутата Ланьо, який, якщо вірити інформації, яка тепер почала випливати, пов'язаний просто з неймовірною кількістю злочинів, від звичайного бандитизму до запутінського сепаратизму - я вперше почула вчора. Переконана, що переважна більшість людей так само.

З того боку все було схоплено. Бойовики, мєнти з важким озброєнням. Кажуть, були навіть кореспонденти ЛайфНьюз.

А наші поїхали просто так. Без «своїх» ментів, без журналістів (фіг би мєнти наважились стріляти, якби вони були), а головне - БЕЗ ПОПЕРЕДНЬО - підкреслюю - ПОПЕРЕДНЬО, А НЕ ОПІСЛЯ - ПРОРОБЛЕНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ РОБОТИ.

Цих озброєних медведчуківських бойовиків треба було фотографувати, як мінімум, протягом кількох місяців, і поширювати ці фото. Про всі злочини депутата громадськість мала знати, як мінімум, за тиждень до стрілянини.

Цього не було зроблено. Наслідки очевидні: в усьому, як завжди, винен «Правий сектор».

Так, звичайно, у нормальній державі з криміналом має боротися поліція. Хтось здивується, якщо я скажу, що ситуація у нашій державі далека від норми?

Так, необхідно міняти систему, а не намагатися її очолити, що досі робили абсолютно всі, хто називав себе опозицією. Для зміни системи в ділянці, наприклад, міліції - я про це пишу вже багато років - необхідна повна люстрації міліції за грузинським зразком (можливо, за деякими винятками для окремих міліціонерів з незаплямованою репутацією - їх можна буде потім знову прийняти на службу). Інакше повернемось до того, з чого починали.

Думаю, усі чудово розуміють, що під час війни зробити це нереально.

Тому важко визнати, але доводиться: якщо міліція на боці бандитів, з бандитами доводиться боротися звичайним громадянам. І якщо у цих бандитів є важке озброєння, проти них не підеш з травматом чи дідовою двостволкою.

АЛЕ ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗВАЖИТИСЬ НА ЗБРОЙНУ СУТИЧКУ З БАНДИТАМИ, ТРЕБА ПОВІДОМИТИ УСІМ: ЦЕ БАНДИТИ - ОСЬ ДОКАЗИ. У НИХ Є ВАЖКЕ ОЗБРОЄННЯ - ОСЬ ДОКАЗИ. МІСЦЕВА ВЛАДА І МІЛІЦІЯ НА ЇХНЬОМУ БОЦІ - ОСЬ ДОКАЗИ. ВСІ СПРОБИ ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ ЦИВІЛІЗОВАНИМИ ШЛЯХАМИ ЗАЗНАЛИ НЕВДАЧІ - ОСЬ ДОКАЗИ.

Інакше наші хлопці ризикують життям, навіть гинуть, а громадськість може зробити висновок, що бандити - це вони.

P.S. Хочу, щоб оточених ПСівців не віддавали на розправу, а зробили їм коридор для відправки на фронт. Так буде по справедливості.

Олена Білозерська, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.