Безвідповідальні політичні ігрища – гра з вогнем!

granata oun

 
Протистояння під Верховною Радою України, внаслідок яких пролилася кров, Організація Українських Націоналістів розцінює як наслідок безвідповідальності політичних діячів та відсутності повномасштабного діалогу влади і суспільства. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Інформагенції УІС.


ОУН (б) вважає, що мирна акція протесту переросла в криваву сутичку, під час якої загинули та постраждали люди внаслідок провокації. Була вона спланованою чи випадковою, хто був її організатором, замовником і виконавцем – все це має бути належним чином вивчено, об’єктивно розслідувано і винні – суворо покарані. Політичні сили та державні владоможці мають зробити належні висновки. В умовах російської агресії «розхитування човна» та розгортання «внутрішнього фронту» – ніж в спину нашій державності. Застосування зброї, насильство під час проведення мирних акцій є неприпустимим.

Не демагогія та нажива, а відповідальність має стати ключовим поняттям для органів державної влади, політичних сил, організаторів масових заходів, не дуті рейтинги та теплі посади, а служіння українському суспільству, захист національних інтересів, консолідація народу навколо національної ідеї – категоричним імперативом дії.

Організація Українських Націоналістів (б) висловлює щирі співчуття родинам загиблих 31 серпня і вимагає об’єктивного розслідування подій та справедливого покарання винних.

Не даваймо ворожим силам приводів для провокування та організації в наших містах розпалювання вогнищ «російської осені».

Нам пора для України жить!

Провід ОУН (б)



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.