Про ранковий обшук у бійця батальйону ОУН Сергія Бойка

obshuk boyko1

 

Ранок, дзвінок та грюкання в двері... Олег (середній брат Сергія) відчиняє двері... В Квартиру залітають «люди в чорному» з автоматами, валять хлопця на землю та приставляють автомат до голови...


Мама в шоці - в неї гіпертонічний криз... 260.

Найменший брат (7 років), він інвалід від народження, перелякався не на жарт.

В квартирі більше нікого.

Питання до наших «любих» правоохоронців:

- ви хіба не знали, що Сергій уже як рік не живе там?

- хіба ви не знали, що він зараз на передку (у Пісках)?

- хіба ви не знали, що в дома мама та двоє неповнолітніх дітей??? 1 із них - сонячна дитина!
Це просто нереально...

obshuk boyko2

obshuk boyko3

obshuk boyko4

obshuk boyko5

До того ж, по рознарядці, яка прийшла «людям в чорному» - ви виїжджали затримувати небезпечного та озброєного злочинця... А вилучили лише 2 ноутбуки, фотоапарат та телефон та перелякали всіх в дома. Небезпечність зашкалює!

Слідаки з Шевченківського РУВС, як завжди на висоті! Браво - капітану міліції (Гора Олександр Віталійович), ви налякали небезпечних 2 неповнолітніх дітей та їхню маму. Все як в совку. Методи все ті ж.

До речі, цей майорчик заставив жінку в напівпритомному стані підписати протокол, який вона так й не змогла прочитати.

Тепер по Сергію Бойку.


Я Сергія знаю ще з далекого 2012 (бачила його на мовному майдані, проте познайомилась вже в гостинному дворі), він ніколи нічого не боявся.

Його знають всі як завзятого активіста...

От Солідарність для солідарних це 100 відсотково про нього... Всі акції, суди, обшуки, забудови... Він був всюди й всіх підтримував.

З жовтня минулого року воює на сході (в Пісках), отримав поранення, але невдовзі знову вернувся.

От тепер у мене ще одне питання до міліції, коли ви вже будете шукати реальних злочинців? З якою владою, точніше?

Сім’я дуже бідна... не хватає навіть на те, щоб телефони поповнити.

В мене стипендія як раз прийшла - то я поповнила їм мобільні. Але якщо хтось захоче щось більше зробити для цієї родини - то я зконтактую.

Мама Сергія Бойка (бійця бат. ОУН) про обшук в їхній квартирі

Tamara Shevchuk, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.