«Крым – сейчас это Россия» - заявила представник офіційної делегації від України на міжнародному семінарі в Мінську

krim ekologiya

 
На виконання Бернської Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі, Мінприроди України координує роботу по розробці мережі Емеральд (Смарагдової) в Україні для охорони видів флори, фауни та природних оселищ.

24 – 25 листопада 2015 у Мінську (Білорусь) відбувся Emerald Network біогеографічний Семінар для видів птахів (Білорусь, Молдова, Російська Федерація та Україна), організований Секретаріатом Бернської Конвенції, на якому обговорювалась ефективність існуючої в Україні мережі Емеральд для охорони видів птахів.

Яремченко Ольга Анатоліївна, представник Українського Товариства Охорони Птахів, яка входила до складу офіційної делегації від України на даному заході, 24.11.2015, при обговоренні ефективності мережі Емеральд в Україні для одного з видів птахів, поширеного також і в Криму, заявила, що «Крым – сейчас это в России, поэтому эстафету передаем нашим коллегам из России...»

(це чутно на відео з 01.38 хв)


Ми вважаємо, що подібні висловлювання з вуст представників офіційних делегацій з України на міжнародних заходах є ознакою непрофесіоналізму, неприпустимою та скандалічною поведінкою, дискредитують Україну в очах міжнародної спільноти та не співвідносяться з державною політикою (як відомо, існує документ, затверджений на найвищому рівні в Україні з назвою «Стратегія повернення Криму»).

Ми вважаємо, що на даний інцидент має відреагувати СБУ на Рада національної безпеки та оборони України та прийняти заходи щодо недопущення в подальшому Яремченко О.А. до складу офіційних делегацій, що представляють Україну на міжнародних заходах.

Крім того, Мінприроди має більш прискіпливо обирати представників офіційних делегацій у подальшому, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Національного екологічного центру України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.