Голова медіа-профспілки припускає, що наступним кроком телеканалу «Інтер» має стати прийняття на роботу Дмітрія Кисельова

inter stolyarova

 
«Наступним кроком «Інтера» має бути запрошення на роботу Дмітрія Кисельова», - заявив голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов. - Тоді розіп’яті хлопчики з’являться не тільки на російських, але і на наших телеканалах», повідомляє прес-служба Незалежної медіа-профспілки України.


Так голова НМПУ відгукнувся на скандальне висловлювання у прямому ефірі однієї з керівниць телеканалу, громадянки Росії Марії Столярової щодо Небесної Сотні.

«Це вже другий випадок, коли стає відомо, що телеканал «Інтер» бере на роботу російських головорізів від журналістики, - продовжив Юрій Луканов. - Першим був Леонід Муравйов, який викривав «звірства київської хунти».

Після шуму, який піднявся щодо його появи на телеканалі, його мусили звільнити. Тепер ось Марія Столярова засвітилася. Виявилося, що вона не тільки Небесну Сотню помиями поливає, але ще освідчувалася в симпатіях до «Беркуту» і сепаратистським підрозділам бойовиків.

«Якщо раптом в ефірі цього телеканалу прозвучить «Путін пріді!», то я не здивуюся», - наголосив пан Луканов.

«Думаю, що нашим ЗМІ варто було б ретельніше ставитися до добору кадрів, а тим більше, коли ці кадри з країни-агресора. За свідченням деяких юристів, дуже часто іноземних журналістів беруть на роботу з порушенням українського законодавства, яке передбачає працевлаштування іноземців лише тоді, коли нема відповідних українських фахівців», - підсумував голова НМПУ.

Нагадаємо, що шеф-редактор телеканалу «Інтер», громадянка Росії - Марія Столярова у прямому ефірі вжила щодо Небесної Сотні брутальну лайку. Українські журналісти виявили, що вона також є симпатиком «Беркуту» і сепаратистів на Донбасі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.