Сьогодні день остаточної поразки Революції Гідності або її початок

hort zvernennya

 
Вінничани звертаються до патріотів України підтримати їх та приєднатися до акцій 22,23 березня - саме в ці дні може бути оголошений вирок політв'язню режиму Порошенка Юрію Хорту. Про це повідомляє на своїй сторінці Фейсбук Комітет визволення політв’язнів.


Рада Майданів Вінниччини м. Вінниця 21 березня 2016 року

ЗВЕРНЕННЯ

до політичних партій, громадських організацій, рухів, воїнів АТО, волонтерів, патріотів – всіх, хто переймається долею України, її майбутнього!

В ці дні відбувається судилище режиму порошенків – гройсманів – шокіних над активістом Революції Гідності, учасником АТО, Патріотом Вінничанином Юрієм Павленком (Хортом) за сфальсифікованою справою. Більше року та 4-х місяців безпідставно утримується під вартою у Вінницькому СІЗО активіст Революції Гідності, доброволець батальйону «Айдар».

Юрій Павленко «Хорт», на наше переконання, без відповідних доказів причетності його до вчинення злочинних дій. Репресії здійснюються й щодо інших активістів - Юрія-Януарія Шостака та Михайла Сіранчука. Вище зазначені громадяни переслідуються за участь в акції протесту вінничан, що відбулась 6 грудня 2014 року у м. Вінниці. Розслідування і судовий процес у цій справі здійснюється необ’єктивно і упереджено, звинувачується лише одна сторона – активісти Майдану. Натомість не надано належну правову оцінку діям правоохоронців і «тітушок». Досі не встановлено та не притягнуто до відповідальності замовників, організаторів та виконавців спровокованого протистояння між владою і громадою.

Залишається декілька днів, а може годин, коли ангажований владою, упереджений кишеньковий Вінницький міський Суд в особі судді І. Курбатової винесе вирок молодому патріоту України. Прокуратура, залежна від режиму, вимагає міру покарання, у вигляді 7 років в’язниці.

Заявляємо про неприпустимість здійснення політичних переслідувань в Україні та закликаємо правоохоронців і суддів відмовитися від практики вибіркового кримінального переслідування політичних та громадських діячів, народних депутатів України, депутатів місцевих рад, бійців українських добровольчих військових з’єднань, воїнів Збройних Сил України, активістів Майдану, волонтерів, учасників національно-патріотичних організацій, журналістів.

Вважаємо припинення політичних репресій та звільнення політичних в’язнів необхідною умовою для початку налагодження конструктивного діалогу в суспільстві.

У зв'язку з вищевикладеним, вимагаємо у Президента України як гаранта дотримання Конституції України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України: - забезпечити дотримання конституційних прав та свобод громадян в Україні і відновлення законності в питанні захисту прав осіб, що переслідуються з політичних мотивів; - сприяти в проведенні правоохоронними органами та судами України об’єктивного, неупередженого та всебічного розслідування справ, що мають політичний характер, зокрема у провадженні щодо подій 6 грудня 2014 року, - вжити необхідних заходів з метою припинення переслідувань щодо громадян, несправедливо підозрюваних у вчиненні злочинів, звільнення політичних в’язнів в Україні, зокрема Юрія Павленка «Хорта» та недопущення у майбутньому зазначених вище проявів вибіркового політичного переслідування й ухвалення неправомірних суддівських рішень; - провести люстрацію та ініціювати притягнення до відповідальності посадових осіб: прокурорів, слідчих, суддів, які фабрикували справи, ухвалювали неправомірні рішення та порушували конституційні права і свободи громадян, брали участь у політичних переслідуваннях.

Закликаємо всіх Патріотів і небайдужих негайно зібратись біля будівлі Вінницького міського суду.

Не дамо злочинній банді порошенків – гройсманів знущатись над Патріотами України і гноїти їх у в’язницях.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Прохання до патріотів до нас Вінницю, 22,23 БЕРЕЗНЯ та підтримати Юрія Хорта та нашу акцію протесту.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.