Віталія Каська обрано членом правління Transparency International України

kasko ti

 
29 квітня Правління Transparency International Україна на своєму засіданні одностайно обрало Віталія Каська, колишнього заступника Генерального прокурора України, п’ятим членом Правління організації. Нового члена обрано на термін повноважень діючого складу Правління  - до кінця жовтня 2016 року.

«Ключовим аргументом на підтримку кандидатури Віталія Каська стали його високі професійні якості та величезний досвід у розслідуванні справ, пов’язаних із корупційними злочинами Віктора Януковича і його поплічників та поверненням корупційних активів», - зазначив голова Правління ТІ Україна Андрій Марусов.


У свою чергу Віталій Касько прокоментував на своїй сторінці Фейсбук цю подію так: «Для мене велика честь стати частиною команди Transparency International Ukraine і продовжувати боротьбу проти корупції разом з колегами з поважної міжнародної антикорупційної організації.

Серед пріоритетів роботи – своїх і ТІ в Україні – на найближчий час бачу посилення контролю з боку громадянського суспільства за розслідуванням корупційних злочинів колишніх високопосадовців та поверненням злочинних активів з-за кордону, участь у реформуванні прокуратури і судової системи, контроль за роботою новостворених антикорупційних органів та об’єднання зусиль різних громадських організацій, які займаються питаннями протидії корупції.

Тільки спільно переможемо!», - написав Віталій Касько.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.