Народ зупинив ОППОблочну одисею

odiseya1

 
Патріоти з «Автомайдану», «Самооборони» та «‪Вільні люди» прибули сьогодні до одеського аеропорту з метою не допустити Юрія Бойка, Новінського та інших представників окупаційного блоку до Одеси, аби зупинити провокаційні наміри ОППи ще на підходах до Куликового поля.


Нагадаємо, 2 травня 2016 року виповнюється 2 роки з моменту подій на Грецькій площі та Куликовому полі в місті Одесі.

Ідеологами «руської весни» та джерелом фінансування антидержавних рухів в місті були члени партії регіонів, Комуністичної партії. Сьогодні ці особи ховаються в рядах Опозиційного блоку та продовжують свою провокаційну діяльність.

Загальновідомим є той факт, що Опозиційний блок тісно пов'язаний з сепаратистським рухом, лобіюванням інтересів Кремля в Україні.

Члени Опозиційного блоку Юрій Бойко, Микола Скорик, Наталія Королевська, Нестор Шуфрич та інші 2 травня 2016 року намагалися потрапити на територію Куликового поля до Будинку Профспілок начебто для вшанування пам’яті загиблих.

Однак, всім (крім силовиків) було розуміємо, що вказані дії направлені на дестабілізацію ситуації в місті, провокацію масових заворушень, створення сюжетів для російської пропаганди.

Тому громадські організації «Автомайдан», «Правий Сектор», «Самооборона Майдану», «ДІЯ», «Вільні люди» вимагали не допустити вищезазначених осіб на територію Куликового поля та не дати їм можливість провести будь-які провокаційні масові заходи, що можуть призвести до створення загрози національним інтересам.

У разі ігнорування вказаної заяви та допущення вказаних осіб на територію Куликового поля, громадські організації залишали за собою право виконати свій обов’язок щодо захисту національних інтересів України та не допустити присутності прихильників «руської весни» на масових заходах.

odiseya2

odiseya3

odiseya4

Отже, перед прильотом ОППів, патріоти в Одесі заблокували виходи з аеропорту в очікуванні Бойка. Заблокували кортеж з охороною, яка очікує окупаційний блок.

odiseya6

Бойко з Новінським таки прилетіли в аеропорт Одеси і сиділи у віп-залі. Патріоти поруч. В глибині одеському аеропорту маячів Бойко за лавами власних охоронців.

odiseya5

Невдовзі в Одеський аеропорт підтягнулись тітушки для охорони Бойка. Громадські активісти припускали, що, можливо, готується прорив.

odiseya7

odiseya8

Проте, представники Окупаційного блоку (ОППОблоку) відмовились від планів відвідати Куликове поле. Вони почали готуватися до молебню, який вирішили провести прямо в залі аеропорту, після цього відлетять додому. Аеропорт оточено патріотичними силами. Сьогодні бацила руського міра, привезена ОППОблоком, оминула Одесу. І все стараннями одеських патріотичних організацій – «Самооборона», «ПС», «ДІЯ», «Автомайдан», «‎Вільні люди, РГБ та інших.

От що написав на своїй сторінці Фейсбук Сергій Висоцький: «Сегодня одесские патриоты в составе организаций «Вільні Люди», «Автомайдан», «Правый Сектор», «ДІЯ», Самооборона Майдану Одеси, не пустили в Одессу депутатов от Оппозиционного блока Бойко, Новинского и прочих. Регионалы были заблокированы в ВИП-зале одесского аэропорта. Мы с Андрем Левусом полностью поддерживали эту инициативу, находясь на места, в Одессе.

Программа регионалов была проста - они хотели пройти на Куликово поле вместе с родственниками погибших и устроить обличающий Украину митинг, превратить поминки в политический перформанс. Именно под прилет этих людей несколько раз меняли график панихиды, раздергивая родственников погибших.

Некоторые не видят проблемы в том, чтобы Бойко и прочие попали в Одессу. Но для меня их проникновение в город именно 2 мая является метафорой того, что Путин при помощи всех этих боек-новинских делает сейчас с Украиной. Россия не смогла одолеть нас в лоб и сейчас предпринимает попытки замаскированной, тайной реокупации Украины. Заехать в Одессу, воспользовавшись траурной датой, пытался не Бойко, а русский мир. Тот самый русским мир, который погубил несчастных в Доме Профсоюзов. При помощи своих инструментов - януковича и его друзей: Бойко, российского ФСБэшника Новинского и прочих бандитов и регионалов. Именно эти люди, всегда готовые за очередную газовую схему торговать нашим суверенитетом, как во время подписания Харьковских соглашений, или нашей культурой, годами помогали Путину в его планах по захвату украинского государства. Они делили украинцев на сорта, вбивали им в головы идею «единого народа» через подконтрольные СМИ, демонизировали Майдан. Они призывали не оказывать пророссийским террористам сопротивления.

Поэтому мы не пустили в Одессу не депутатов Оппо-блока. Мы не пустили убийц, которые хотят поглумиться на жертвами на месте совершенного преступления, мы не пустили в Одессу русский мир в его нынешней ипостаси.

Кстати, а вы знаете, какая была программа после митинга на Куликовом? Поехать праздновать день рождения Кивалова. Вот вся цена их трауру.

В борьбе за государство политкорректность неуместна. Мы и дальше будем бороться с русским миром со всей доступной нам силой».

odiseya9

odiseya10

odiseya11

Як повідомив на своїй стронці Фейсбук Зорян Шкіряк, «путінські реваншисти та агенти впливу російських спецслужб з прокремлівського «оппоблоку»: Бойко, Новинський та Бакулін вилетіли геть з Одеси! Спланована політична провокація провалилася!

Адептам «руського міра», котрі особисто відповідальні за трагедію 2 травня 2014 року, не місце в патріотичний Одесі!

Вдячність українським патріотам за витримку, розуміння, дотримання правопорядку і законності та співпрацю з правоохоронними органами».


odiseya12



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.