Кращого прикладу, що теперішня влада є антиукраїнською, годі й придумати

liholit batya

 

Був у суді у Валентина Лихоліта, «Баті» з Айдару. Коли я їздив у Айдар на Луганщину, то бачив, яким авторитетом користується там Батя. Одного разу, коли наш автомобіль потрапив у кювет за Новоайдаром на під'їзді до Щастя, то Батя особисто приїжджав нас витягати. Слухаю абсурдні звинувачення і пригадую, як ми Баті подарували одну з ківларових касок, які ми привозили розвідникам-айдарівцям в Щастя разом з Ivan Lozowy. Бо Батя, один з керівників Айдару, не мав такої каски. А на той момент він вже ж мав поранення у бою... І такій людині шиють «зловживання»?


Я ще 2 роки тому попереджав неодноразово, що режим Порошенка буде нищити добробати, і всі добровольці потрапили у «групу ризику». Ця влада боїться добровольців.

А Батю ми відстоїмо. Хрещатик вже перекритий активістами, і я певний, що порядні люди підходитимуть під будівлю Печерського суду. І людей має бути більше.

Свободу Баті!

Олександр Доній, facebook.com


Колишній заступник командира батальйону Айдар знаходиться під арештом. Вчора затримано Валентина Лихоліта, який був замкомбата і керував базою батальйону в Половинкине. Влітку 2014 року Лихоліт був важко поранений в боях за Металіст, передмістя міста Луганська. «Батя», як його усі знали в батальйоні, був основним, хто видавав мені накази в той період, коли я служив у батальйоні. Сьогодні Печерський суд міста Києва обирає запобіжний захід для Лихоліта. Кращого прикладу того, що теперішня влада в Україні є антиукраїнською, годі й придумати.

Ivan Lozowy, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.