СБушник Миколі Коханівському: «Ми не дамо вам поставити намети і всіх будемо приймать, нам не потрібне ніяке рішення суду»

proti hodi1

 
Як повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук Микола Коханівський, вчора йому призначили зустріч два представники СБУ, під час якої йшлося про те, щоб українські патріоти не блокували «хресну ходу» московського патріархату. Микола так прокоментував цю зустріч:


«Слава Ісусу Христу! Друзі, в мене дві новини. Почну з неприємної.

Годину тому мені призначили зустріч два представника СБУ. Під час зустрічі мова йшла про те, щоби ми не блокували «мирну ходу» московського патріархату. Розмова була доволі тривалою, весь час мене намагались переконати не виставляти намети й не робити блокпост ні біля Борисполю, ні по Житомирський трасі. Мовляв, москалів перед Києвом ще до наших блокпостів організовано посадять в автобуси, завезуть на Володимирську гору, там вони відзначать хрещення ніби своєї Русі, їх знову посадять в автобуси й вивезуть з Києва.

Я ж відповідав, якщо так, то чому тоді «контора» так хвилюється? Наш наметовий табір ніяк не завадить при такому розвитку подій, навпаки, ми цього й прагнемо - щоби відверті колаборанти не йшли вулицями столиці.

На що мені було категорично поставлено ультиматум СБУшником, який представився як пан Дубовик: «Ми не дамо вам поставити намети і всіх будемо приймать!»

Я відповів, що було б добре побачити рішення суду про заборону проведення заходів, на що пан Дубовик відповів знову: «Ми не дамо вам ставити намети і будемо приймать, нам не потрібне ніяке рішення суду».

Я зауважив, що це означає вашу співпрацю з колаборантами, а ми обов'язково завтра будемо ставити намети, нехай Україна бачить, на кого працює СБУ. На цьому ми розійшлись.

Але є й добра новина: Бориспільська міська рада прийняла рішення не пускати «московську ходу» до Борисполя. І це наша перша перемога!

Отже: закликаю всіх завтра приїхати на місце дислокації, де Штаб оборони Києва встановлюватиме наметові містечка, і не пустить колаборантів до Української столиці. Запрошуємо всіх представників засобів масової інформації. Безумовно, буде цікаво! Слава Нації!», - написав Микола Коханівський.

Як повідомила сьогодні прес-служба Добровольчого руху ОУН, акція протистояння проти московської так званої «Ходи за мир» розпочалася.

«Друзі, борня триває попри всі перешкоди. Сьогодні, як і було заявлено раніше, Добровольчий рух ОУН розпочав акцію протистояння проти московської так званої «Ходи за мир» на Житомирській трасі.

Ще до нашого прибуття на місце пікетування туди прибули спецпризначенці, представники силових структур та адміністрації. Намети розбивати нам заборонили й вимагали припинити акцію, не розпочавши. Але ми не зрушимо з того місця і продовжуватимемо розпочату справу, бо маємо намір не дати московським найманцям зайти до нашої столиці! Не дозволили намети - будемо спати просто неба. Завезли польову кухню, спальники, карімати - нам не звикати до польових умов.

Закликаємо всіх небайдужих приєднуватися до нашої акції протесту. Чим більше нас, тим ближче перемога.

Також сьогодні ми їздили підтримати наших побратимів і посестер на бориспільському напрямку. Настрій у всіх бадьорий! Просимо також підтримувати акцію всіх небайдужих жителів міста Бориспіль.

proti hodi2

За попередньою інформацією, 25 липня обидві «мирні ходи» наблизяться до наших блокпостів як по Житомирській трасі, так і біля Борисполя. Можливо, так і буде, але береженого й Бог береже, тому ми не знімаємо наші пікети попри то вмовляння, то погрози поліціянтів і співробітників СБУ. Наші наміри не змінились: ми зробимо все, що від нас залежить, аби московські колаборанти не зайшли до Києва. Разом переможемо!», - йдеться в повідомленні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.