ОУН зупинила півторатисячну російську ходу

zupinili hodu

 

Слава Ісусу Христу! Сьогодні на житомирській трасі дійсно сталося диво. Сотня відданих Українській справі націоналістів і небайдужих патріотів зупинили півторатисячну московську ходу, змусивши колаборантів зійти з маршруту й повернути на Ірпінь.


Хоча з самого ранку нам погрожували поліціянти, СБУ та невідомі спецпризначенці, які в в повній екіпіровці з автоматами й собаками готувались до штурму. Але дякуємо всім побратимам і посестрам, які не похитнулись, не відступили, не піддались ні на погрози, ні на вмовляння. Це була перемога нервів і стійкості. Постійно кінологи вилучали вибухівку біля маршруту московської «ходи», постійно нас переконували силовики не перекривати трасу й відмовитись від своїх задумів. Та всі патріоти були одностайні: ми не пустимо москалів до Києва, чого б нам це не вартувало.

Москалі також вперто відмовлялися змінювати маршрут та пересідати на автобуси. Декілька разів силовики їх зупиняли, щоб запобігти можливій сутичці. Зрештою під вечір колаборанти, знаходячись за кілометр від нас, розвернулись і в супроводі силовиків пішли в іншу сторону.

Друзі, Добровольчий рух ОУН взяв на себе організацію двох блокпостів, щоби перешкодити московським попам триумфально зайти до Києва. На обох напрямках з Божою поміччю нам вдалося це зробити попри абсолютно нерівні сили. Завтра ця «мирна» московська хода має продефілювати Києвом до Володимиріської гірки. Пропонуємо киянам скористатися нашим досвідом: будь-яка протестна група може перекрити дорогу колаборантам, можна закидати попів яйцями, фарбою, гнилими фруктами... Знайти ворогів нескладно: вони всі будуть крутитися біля Печерської лаври та біля Володимирової гори. Добровольчий рух ОУН показав, як, маючи мінімальний ресурс, завдячуючи Божий підтримці та рішучості й мужності активістів, можна зашкодити планам сепарів.

Дякуємо всім нашим активістам, які не дали колаборантам пройти в обох напрямках, дякуємо депутатам Борипільскої ради за прийняту заборону не пускати колобарантів до Борисполя. Дякуємо тим силовикам, які підтримали нашу позицію не пустити москалів до Києва. Ця підтримка, звісно, була непублічна, їх було небагато, але вони були... Слава Нації!

Прес-служба Добровольчого руху ОУН



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.