Стали відомі імена копів - учасників вбивства затриманого у Кривому Озері

tsukerman ekspertiza

 

Про це пише на своїй інтернет-сторінці Денис Бігус: «Стали відомі імена співробітників поліції, які були присутні при вбивстві у смт. Криве Озеро Миколаївської області. Як повідомляє програма «Наші гроші з Денисом Бігусом», посилаючись на власні джерела, на виклик, який закінчився смертю 31-річного Олександра Цукермана, прибули:

Трубаченко Василь Вікторович 1993 р.н.
Лемеха Володимир Миколайович 1992 р.н.
Ляхвацький Денис Олександрович 1988 р.н.
Хоменко Микола Миколайович 1990 р.н.
Богач Роман Миколайович 1992 р.н.
Причипойда Олександр Леонідович, 1990 р.н.

Водночас редакція зазначає, що на місці події було дві групи поліцейських, які прибували неодночасно. За інформацією органів прокуратури, безпосередньо до інциденту причетні троє співробітників поліції.

Повідомляється, що інцидент стався вночі. Чоловік після сімейної сварки з дружиною пішов з дому й ліг спати в автомобілі. На виклик жінки приїхали троє поліцейських, які витягли його з авто, наділи наручники. А після того, як приїхали ще три працівники поліції, побили затриманого до смерті на очах дружини і двох дітей».

Як стало відомо місцевому виданню Novosti-N, житель Кривого Озера Олександр Цукерман, у вбивстві якого звинувачують шістьох поліцейських, помер від вогнепальних поранень. Таким є висновок судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз в середу, 24 серпня.

tsukerman ekspertiza1

tsukerman ekspertiza2

Як сказано в акті СМЕ, причиною смерті стала «гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця». У тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, імовірно, з травматичного пістолета так званим «патроном Флобера». На думку експерта, постріли були зроблені впритул. Дві кулі виявлені в серці, ще одна застрягла в легені.

Як відомо, в ніч з вівторка на середу, 24 серпня, в райцентрі Криве Озеро на Миколаївщині був убитий 31-річний місцевий житель Олександр Цукерман. У вбивстві підозрюють шістьох співробітників місцевого відділу поліції. Всі шестеро були затримані в той же день. Після того, як звістка про вбивство розлетілася по Кривому Озеру, в райцентрі спалахнули протести. Місцеві жителі ледь не лінчували затриманих під час їх погрузки в автозак, відбулися зіткнення з поліцією. Потім натовп з декількох сотень місцевих жителів перемістився до відділу поліції, де заворушення тривали всю ніч.


За інформацією видання Novosti-N, в Криве Озеро вже прибули заступники голови Національної поліції України Хатія Деканоїдзе та Костянтин Бушуєв, керівництво поліції і прокуратури Миколаївської області.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції України, попередньо керівництвом Нацполіції прийнято рішення про розформування Кривоозерського відділення Врадіївського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

Про це сьогодні напередодні від’їзду в Миколаївську область повідомила глава НПУ Хатія Деканоідзе: «Наразі ми очікуємо на результати службового розслідування. Мною ухвалено рішення про розформування відділку поліції Кривого Озера. Покарати винних – спільна позиція Нацполіції, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. Ніхто не буде покривати винних».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.