Нічого особистого, все - випадково

partneri poroshenko

 
Юридична фірма «Frontier Solutions» (США) звернулася в правоохоронні органи України не допустити видачу В’ячеслава Платона, після чого ГПУ відразу передала Платона Молдові.


Добраніч, країно!

Ти питаєш: а до чого тут Україна і до чого тут Порошенко? Випадок! Просто – випадок! Сила випадку!

Петро Олещук: «Ви знаєте, що таке сила випадку? Є в Молдові такий собі Володимир Плахотнюк, який силою випадку є лідером місцевої Демократичної партії, а також олігархом. Абсолютно випадково у нього є друг – Петро Порошенко, який випадково є Президентом України. Силою випадку у недалекому минулому у них був спільний бізнес в Молдові. Також абсолютно випадково у Плахотнюка є вороги – колишній прем’єр Молдови Влади Філат та близький до нього бізнесмен Кобалєв.

Силою випадку бізнесмен Кобалєв робить у липні заяву про готовність поділитися компроматом щодо Плахотнюка, чим одразу ж зацікавились в ФБР. Однак абсолютно випадково він одразу ж опиняється у розшуку Інтерполу. Через неймовірний збіг обставин Кобалєв, що потрапив у розшук 25 липня 2016, цього ж дня був затриманий у Києві співробітниками СБУ спільно з українською ГПУ. Тією самою ГПУ, яку за збігом обставин очолює Юрій Луценко – кум Порошенко, котрий – друг Плахотнюка. Абсолютно випадково саме після затримання в ГПУ з’ясовується, що український паспорт Кобалєва є недійсним, бо втрачена одна з обов’язкових форм, втрату якої випадково з’ясували саме зараз. Це абсолютно випадково співпало у часі із необхідністю екстрадиції Кобалєва до Молдови, і дуже у цій екстрадиції допомогло, бо Україна своїх громадян видавати не може.

Великим щастям для слідства було те, що суди працювали дуже швидко, і екстрадиція, яка завжди тягнеться роками, у даному випадку зайняла місяць. Бізнесмен Платон уже в Молдові. Олігарх Плахотнюк має бути задоволений. Ну той, у якого давній друг – Петро Олексійович, у якого, за збігом обставин, кум – Генпрокурор Юрій Віталійович.

Ну, а якщо у вас буде запитання: чому не сидять Ахметов або Медведчук – відповідь проста. Не пощастило, карта не лягла. Хіба може Генпрокурору щастити постійно?

Поки що ми не можемо притягти до відповідальності антиукраїнського гаранта України. Сподіваюсь, з часом зможемо. Поки що ми не можемо притягти до відповідальності 54 % виборців, які, на зміну одному злодію поза законом при владі, обрали іншого злодія поза законом при владі. Навіть не сподіваюсь, що навіть з часом жоден з 54 % виборців не понесе персональну відповідальність за свій злочинний вибір. Але, сподіваюсь, хоча б сором за їхній вибір їм очі роз’їсть, і наступного разу, перш ніж обирати президента, вони хоча б сім разів відміряють.

А народним обранцям терміново розглянути Закон України «Про вибори народних депутатів України», в якому замінити слово «змішана» на «пропорційна» і додати: «за відкритими списками». Якщо вистачить совісті й сили духу, то і Закон України «Про імпічмент президенту України».

Добраніч, кохана!

P.S. Для тих, хто не знає, що таке совість, а також для тих, кого вона давно покинула:
1.http://jurnal.md/…/plahotnuk-privlek-starogo-biznes-partne…/;
2.http://pan.md/…/jena-platona-prosit-poroshenko-zaschitit-mu…;
3.http://www.zdg.md/ru/?p=5470.

Олександр Старіш, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.