ОБСЄ проводить таємну евакуацію свого офісу з Донецька?

porognya fura1

 
30-го серпня на КПВВ у Новотроїцькому у супроводі автомобіля ОБСЄ під'їхала крита магістральна вантажівка. Велика фура прямувала у бік окупованого Донецька. Машина спробувала перетнути лінію розмежування з бойовиками без догляду. Для «вирішення питань» з українськими силовиками прибуло міжнародне підкріплення - ще два позашляховики з логотипами ОБСЄ. Вирішити не вдалося. Прийшлося відчиняти. І - о, диво! - всередині нічого не було. Геть нічого! Сарай на колесах йшов до Донецька порожнім. Дивні маневри міжнародної місії викликали щонайменше здивування. І от один з «місіонерів» пошепки встиг сказати військовим: «Це ми речі вивозимо».


Які речі? Чому так багато цих речей у Донецьку, і чому їх треба так таємно вивозити? Для чого приховувати факт переїзду на окуповану територію пустої (!!!) фури? Для чого взагалі в зоні конфлікту ОБСЄшникам потрібні фури? 30-го вересня ці запитання, які залишилися без відповіді, породили у військових підозру, що ОБСЄ раптово проводить таємну евакуацію свого офісу з Донецька. Погодьтесь, підозра обґрунтована.

porognya fura2

На фото та сама фура та переговорний процес, який завершився доглядом машини.

Через кілька годин після цієї загадкової сцени, яка потрапила в об'єктив фотографа, ми відправили запит в місію ОБСЄ:

«За нашими неофіційними даними, які ми отримали із зони АТО, місія ОБСЄ збирається евакуювати офіс, чи значно скоротити свою присутність в Донецьку.

Уклінно просимо вас підтвердити, або спростувати цю інформацію.

Форма – усний коментар, або письмовий – на ваш розсуд.

Зважаючи на виключну важливість цих даних, просимо дуже про оперативну реакцію на наш запит».

Вирішили почекати на відповідь п'ять робочих днів. До того не оприлюднювати факти про дивні рухи ОБСЄшників на лінії розмежування. Хоча й вважаємо цю інформацію суспільно важливою. Сьогодні п'ятий день добігає кінця. Відповіді немає.

N.B. До речі, вчора, 2-го вересня, ця фура вранці повернулась на територію вільної України. Завантажена. Цього разу без догляду. Через той же самий КПВВ у селищі Новотроїцьке.

Andriy Tsaplienko, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.