​Командир ДУК ПС про поразку націоналістів на виборах у Раду

Про це командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький написав на Фейсбук, повідомляє «Права Україна»: «ВИБОРИ ВІДБУЛИСЬ. Результати розчаровують, а багатьох українців доводять до відчаю, але у мене є декілька думок з цього приводу:


1. Націоналістичним організаціям потрібно змінювати формат політичної боротьби і творити єдину політичну партію.

2. Кожна націоналістична організація повинна займати свій сектор у спільній боротьбі і не дублювати інших.

3. Не робити з програних виборів життєвої трагедії, пам’ятати, що на виборах ми граємо за чужими правилами, а значить – перемогти повноцінно не можемо.

4. Пам’ятати, що в суспільстві є активна меншість і пасивна більшість, а історію творить меншість.

5. Перестати жерти один одного і взаємопоборювати, бо це якесь національне збочення.

6. Перестати перекладати провину один на одного, нести відповідальність за свої дії та слова, а ще самовіддано працювати в команді. Слово кожного має бути пропорційне його діям.

7. Перестати зловтішатися поразками інших українців, адже ми всі однієї крові.

Бути вищими від «внутрішньовидової» боротьби, бо вона знищить всіх.

8. Якщо є ворог і є зрадник, то не шукати з ними спільної дороги.

9. Будь-який ідейний компроміс нас всіх ослаблює.

10. Ворога можна побороти тільки силою, а не гарними словами.

11. Добровольчий Український Корпус «Правий сектор» є тією силою, яка не залежить від результатів виборів. Ми є кісткою в горлі толерантним та компромісним політикам, які торгують Україною та її територіями. Вони цією кісткою врешті і подавляться.

12. Наша перемога буде не у бюлетенях, наша перемога – це спільність Ідеї, Крові та Заліза!

Геть відчай, розпач та стогін. До Боротьби.

Слава Україні!» (Командир ДУК ПС Андрій СТЕМПІЦЬКИЙ).

Андрій Стемпіцький. Фото prava.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.