​Україна повстає проти продажу землі: 13 областей не згодні продавати Батьківщину

Представники влади Зеленського так завзято і швидко хочуть розпродати країну та її землі, що вже не знають, як набрехати людям. Одне вони дали зрозуміти: думки селян та фермерів, а також інших, хто виступає проти продажу землі за їхніми схемами, вони враховувати не збираються.


А почувши про протести, вирішили піти на обман суспільства, який озвучив безпосередньо сам Зеленський, який на своєму брифінгу достатньо бадьоро робив спробу переконати суспільство, що головне - проголосувати цей законопроект в першому читанні, а пізніше будуть вноситись правки та питання референдуму.

Чому не можна спочатку зробити якісний законопроект і все зробити добре, аби потім не вносити правки - з виступу президента цього зрозуміти так і не вдалося.

Але хто вірить тим, хто зневажає інтереси народу, роблячи спробу цей народ обманути казками про власну відповідальність, якої насправді – не існує. Яка відповідальність у Зеленського? Чим він ризикує? А от народ України ризикує лишитись без землі, яку команда Зеленського хоче продати дуже швидко.

А те, що вже команда Зеленського і сам Зеленський неодноразово брехали в цьому питанні – перевірити просто.

- Зеленський обіцяв референдум по найгостріших питаннях.

У реальності жодного референдуму по питанню землі не планувалось, а нині він повторює свою ж замизгану обіцянку.

- Зеленський обіцяв, що іноземці не зможуть купувати українські землі.

У реальності: Богдан сказав, що вже у 2024, а насправді, це підтвердив і депутат Дубинський, який на своїй сторінці Dubinsky.pro написав: Я, конечно, тихо ху#ю, дорогая редакция.

Прочитал тезисы партии по земле. Очень понравился вот этот: право продавати і купувати землю матимуть лише українські громадяни та українські компанії, засновані виключно українськими громадянами. А потом украинские граждане исключительно по закону продадут свои фирмы иностранцам.

Вы нас совсем за лохов держите?


Також про невиконані обіцянки написав експерт Вячеслав Ільченко:

- Обіцяли, що розглянуть на комітеті всі законопроекти за участі аграріїв.

У реальності провели засідання без аграріїв та інших фракцій і затвердили той проект, який хотіли. І двічі, навіть за умови протестів, це рішення підтвердили.

- Обіцяли, що не внесуть до порядку денного законопроекти по земельному ринку, а якщо внесуть - то тільки рекомендований.

У реальності внесли ВСІ законопроекти, включаючи найбільш токсичний 2194, в якому дозволена пряма участь іноземців в торгах, дозволено знімати ґрунт з землі та скасовано поняття цінних земель.

- Обіцяли, що проведуть слухання по земельному питанню 4 грудня і обов'язково дослухаються до думки громадськості.

У реальності внесли на завтра голосування законопроектів по ринку землі і вже продавлюють голосування в першому читанні. А референдум колись потім (а законопроект про референдум зняли з порядку денного).

Тож не дивно, що фермери, які працюють безпосередньо на землі, і які є зацікавленими особами, об’єднались у попереджувальній акції протесту напередодні, коли представниками Зеленського вирішено виставити Україну на продаж.

Одинадцятого листопада Україна повстала! В попереджувальній акції у всіх областях України аграрії перекривають головні автомагістралі. Люди протестують проти ймовірного голосування в Парламенті законопроекту щодо ринку землі (№2178-10).

Влада не зважає на численні звернення від політичних партій, аграрних асоціацій та спілок, районних та обласних рад. Депутати відмовляються чути заклик простих людей, які вимагають продовжити мораторій на продаж землі. Протестувальники попереджають, що в день голосування під радою буде велика кількість людей! Тож вони закликають депутатів не йти проти власного народу і не ухвалювати доленосні для всієї країни рішення за спиною українців.

З іншого боку, зацікавлені в розпродажу землі оплатили у соціальній мережі ФБ велику кількість акаунтів з підтримкою сирого закону, який вони називають реформою, але у якому навіть не передбачено продаж паїв. Лише землі державного фонду.

Попереджувальна акція - українські фермери з 13 областей перекривають головні магістралі. Фото з мережі Інтернет



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.